Civilization VI: Leader Pass – Great Negotiators Pack nu beschikbaar

De Civilization-reeks behoort nog steeds tot de absolute wereldtop op het vlak van strategiespellen. Niet meer dan normaal dus dat deze al vele jaren meedraait en regelmatig op nieuwe content kan rekenen. Dat is ook het geval voor nummertje VI.

Na de aankondiging vorige week van Civilization VI: Leader Pass, een nieuwe season pass die 18 nieuwe speelbare leiders toevoegt aan Civilization VI, is het eerste DLC-pakket – Great Negotiators – nu verkrijgbaar.

In het Great Negotiator’s Pack: Test je diplomatieke vaardigheden met het Great Negotiators Pack, met onder andere Abraham Lincoln (Verenigde Staten), Koningin Nzinga Mbande (Kongo) en Sultan Saladin (Arabië).

Civilization VI: Leader Pass-content zal worden geleverd via zes DLC-packs die gepland staan voor release van 21 november 2022 tot maart 2023 op Windows pc via Steam en Epic, MacOS via Steam en de Mac App Store, en iOS via de App Store.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.