Ubisoft benadrukt dat Prince of Persia: Sands of Time remake niet geannuleerd is

Prince of Persia The Sands of Time

Hoe zou het nu zitten met die fameuze Prince of Persia remake? Geen kat die het weet! Ubisoft blijft beweren dat de game niet is geannuleerd, maar pre-orders werden wel gerefund. Hoe ziet dat nu?

Ubisoft heeft er nog maar eens op aangedrongen dat Prince of Persia remake op schema blijft voor een toekomstige release. Dit ondanks het feit dat aan alle pre-order klanten van de titel geld is teruggegeven.

Omdat de studio zoveel vragen kreeg over de game besloot het een speciale FAQ-pagina te openen. Dit in de hoop de vragen en zorgen van de fans over hun zorgenkind en de release te coveren.

Volgens de FAQ is de Prince of Persia: Sands of Time remake niet geannuleerd, en blijft deze in ontwikkeling bij Ubisoft Montreal. Ubisoft zegt wel dat er terugbetalingen werden uitgevoerd vanwege een totaal gebrek aan beschikbaarheid op een verwachte releasedatum.

Elders in de FAQ merkt Ubisoft ook op dat het geen plannen heeft om andere klassieke Prince of Persia-titels te remaken. Iets wat wij maar al te goed begrijpen…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: