De Halo Infinite Winter-update is nu beschikbaar

Toen Halo Infinites multiplayer verscheen was ik, na het uitspelen van de single player, meteen verkocht. In tegenstelling tot de toenmalige Call of Duty Vanguard en Battlefield 2042 draaide deze multiplayer wel helemaal perfect.

Ondertussen hebben een aantal schalkse ruiters me echter weer helemaal verslaafd gemaakt aan Fortnite (en Overwatch 2) waardoor mijn activiteiten in Halo Infinites MP onder nul staan.

Misschien moet ik deze winter de draad misschien weer eens oppikken? De Winter-update is namelijk beschikbaar en deze heeft toch wel wat coole stuff in huis.

Vanaf vandaag kunnen we immers genieten van langverwachte ervaringen zoals de Forge Beta, Campaign Network Co-Op en Mission Replay, beloningen ontgrendelen van de gratis 30-tier Battle Pass en meer.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: