Uitgebreide gameplay trailer toont alles over Hardspace: Shipbreaker

Hardspace: Shipbreaker, de zero-g, spaceship-salvaging werkpleksimulator van Blackbird Interactive en Focus Entertainment, verschijnt 20 september op consoles.

De nieuwe overzichtstrailer laat de gameplay van Hardspace: Shipbreaker in detail zien. Dit voor spelers die uitkeken naar de release op console.

Ontdek de meeslepende, ruimte-gebonden setting waar je het leven van een ruimteschipberger ervaart via een aangrijpende, verhaalgedreven campagne of ontspan terwijl je je vaardigheden oefent in de free play mode.

Krijg les in de bergingsprocessen en gereedschappen en laat je door de lokroep van een uitstekende zero-g simulatie verleiden tot steeds gevaarlijkere diensten. Verwacht gevaar en spanning, want de ruimte is al een meedogenloze omgeving, maar je corporate overlords bij LYNX Corporation helpen niet echt mee.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)