Disney Plus-reeks Willow krijgt eerste officiële trailer

Eerlijk? Ik had geen flauw benul waar de reeks Willow om draaide of het hoe en wat van deze serie. Maar wat opzoekwerk leerde me dat deze reeks het vervolg is op de gelijkname film uit 1988 en na het bekijken van de eerste officiële trailer ben ik toch heel benieuwd.

Het verhaal achter Willow gaat als volgt: Willow is een epische fantasy-serie met een modern tintje en speelt zich af in een betoverd land van adembenemende schoonheid. Het verhaal begon met een aspirant-tovenaar uit een Nelwyn-dorp en een meisje dat voorbestemd was om de rijken te verenigen. Samen hielpen ze een boze koningin te vernietigen en de krachten van de duisternis uit te bannen.

Nu, in een magische wereld waar brownies, tovenaars, trollen en andere mystieke wezens floreren, gaat het avontuur verder, als een onwaarschijnlijke groep helden op een gevaarlijke zoektocht gaat naar plaatsen ver buiten hun thuis, waar ze hun innerlijke demonen onder ogen moeten zien en samen moeten komen om hun wereld te redden.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

2 gedachten over “Disney Plus-reeks Willow krijgt eerste officiële trailer

Reacties zijn gesloten.