Volg hier vanavond om 22u00 de Disney en Marvel Games Showcase

Dit weekend is het feest bij Disney en zijn fans, want het tweejaarlijkse fanevent D23 Expo gaat door in Anaheim. Het is geen toeval dat deze expo daar plaats vindt, want daar ligt namelijk Disneyland: het eerste én enige Disney-park waar Walt Disney zelf nog rond heeft gelopen.

Disney is ondertussen méér dan de Lion King of Frozen, want het Amerikaanse bedrijf is eigenaar van onder andere Pixar, Marvel en Star Wars. Tijdens de D23 Expo krijgen we meer info over wat we de komende jaren mogen verwachten in de Disney-pretparken, maar ook over wat er in de pijplijn zit qua games.

Vanavond om 22u00 wordt een showcase uitgezonden die de schijnwerpers op die games zet.

Zo mogen we meer info verwachten over Disney Dreamlight Valley, Midnight Suns en Lego Star Wars: The Skywalker Saga. Maar we krijgen ook een eerste blik op de nieuwste Marvel-game van regisseur Amy Hennig. Zij was eerder werkzaam bij Naughty Dog en werkte aan Uncharted-games. En als we de nieuwste geruchten mogen geloven, zouden we ook gameplay voorgeschoteld krijgen van Frontiers of Pandora. Want ja, ook die IP zit ondertussen bij Disney.

De uitzending is om 22u00 te volgend via onderstaande YouTube-stream:

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.