Krijgt Soulslike RPG Remnant: From The Ashes dan toch een sequel?

Remnant: From The Ashes was een van de games waar ik samen met mijn coöp maatjes absoluut van genoten heb. Meer nog, nadat we de game hadden uitgespeeld hadden we zin in meer. En misschien krijgen we dat wel…

Volgens bepaalde bronnen zou Remnant: From The Ashes-ontwikkelaar Gunfire Games een sequel op de plank hebben liggen.

Gunfire Games heeft onlangs namelijk trademarks aangevraagd voor sleutelzinnen die erop wijzen dat er een sequel op komst zou kunnen zijn.

In 2020 verscheen er trouwens reeds een prequel genaamd Chronos: Before the Ashes. In deze prequel kwamen we terecht in een mysterieus labyrint betreden om de wereld te redden van een duistere kracht.

Ik ben benieuwd.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)