Hogwarts Legacy toont zich nog een keertje in nieuwe cinematic

Hogwarts Legacy

We krijgen nog eens een glimps van Hogwarts Legacy. Een nieuwe cinematic dook op tijdens Autodesk Vision Series naast enkele screenshots van de character creator van de game.

In de video zien we enkele duistere tovenaars een hippogrief in bedwang proberen krijgen. Het hoofdpersonage en zijn kompaan besluiten om er iets aan te doen. Het is slechts een korte cutscene voordat de game je vermoedelijk in een platforming-sequentie dropt, maar we krijgen wel weer een kleine blik op de stijl van de game. Wat meteen opvalt: de voice acting lijkt behoorlijk on-point te zijn.

Daarnaast zien we een screenshot van de character creation tool. Zeer veel kunnen we er niet uit afleiden, behalve dat je wel hjeel wat opties gaat krijgen om je personage naar hartenlust te tweaken.

Hogwarts Legacy zou later dit jaar nog verschijnen op pc, Xbox Series X|S, PlayStation 4 & 5 en Nintendo Switch.

Gepubliceerd door Lazlo

De legende gaat dat Lazlo's eerste woordje "PlayStation" was. Straf, want Sony's iconische console verscheen pas twee jaar na z'n geboorte. Desondanks omschrijft Lazlo zichzelf intussen als een ware platform-agnost en verdeelt hij de koek tussen z'n PlayStation 5, Nintendo Switch en pc. Op genre-vlak is hij een alleseter, al heeft hij een bijzondere voorliefde voor alles met een sterk verhaal, of waar hij zich urenlang met z'n vrienden in kan verliezen.

%d bloggers liken dit: