Opgelet: er dwaalt een ‘foute’ versie van Skate 4 rond op het internet

skate-4-pre-alpha-footage

Het internet mag dan wel een boeiende plek zijn om te vertoeven, het is ook een gevaarlijke plek waar misleiding alom tegenwoordig is. Daarom stuurt EA deze boodschap de wereld in rond een ‘foute’ versie van Skate 4 die de ronde doet.

Er is de voorbije dagen immers een vroege build van Skate 4 op het internet gelekt, en iets te gretige fans willen deze maar al te graag downloaden. Toch willen Electronic Arts en het Skate-team die mensen vragen om de ToS te respecteren en voorzichtig te zijn met wat ze downloaden. Ze sturen daarover onderstaand officieel statement de wereld rond:

We zijn op de hoogte van een eerdere versie van het spel die is verspreid zonder onze toestemming. Deze build is van september 2021 en was nooit bedoeld voor extern gebruik. Hoewel we begrijpen dat je enthousiast bent om in het spel te stappen, raden we je aan voorzichtig te zijn met het downloaden van bestanden van onbekende bronnen (en je te herinneren aan de mogelijke gevolgen van het breken van EA’s Terms of Service). De beste manier om de kans te krijgen om te spelen is door je in te schrijven voor skate.insider playtesting hier, aangezien we het hele jaar door steeds meer spelers blijven uitnodigen voor het spel.”

Kom dus niet zeggen dat we je niet gewaarschuwd hebben.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)