Ook DokeV ontbrak niet op The Game Awards

Black Desert-ontwikkelaar Pearl Abyss heeft op de Game Awards een nieuwe Rockstar-videoclip getoond van haar nieuwe game DokeV.

De door K-pop geïnspireerde videoclip is speciaal gemaakt om fans te bedanken voor de overweldigende support na DokeV’s aankondiging en eerste getoonde gameplay beelden tijdens Gamescom. 

DokeV is een ‘creature-collecting open world action-adventure’ game met een unieke setting waar de hoofdpersonen op avontuur gaan om Dokebi, legendarische wezens uit Koreaanse folklore, te ontmoeten en bevriend te raken.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)