Extreme launch titel voor Ubisofts Riders Republic

Fietsen, vliegen, boarden, skiën, vallen, opstaan en weer doorgaan, en als het even kan nog een straffe jump of stunt uit je lijf schudden. Maar vooral je rot amuseren en hopen dat je als eerste over de meet vlamt, vliegt of, waarom niet, valt. Welkom in Riders Republic!

Riders Republic nodigt ons uit om in een levendige, sociale speeltuin te springen waar we de sensatie van extreme sporten ervaren in een open en dichtbevolkte wereld. We zwerven solo of met vrienden vrij rond in een enorme en levendige open wereld waar we met anderen concurreren en te gekke tricks uitvoeren in extreme sporten als mountainbiken, skiën, snowboarden of vliegen met wingsuits en rocket wings.

In Riders Republic rijden we door enkele van de meest adembenemende landschappen die de Verenigde Staten te bieden heeft. Iconische Amerikaanse nationale parken zoals Bryce Canyon, Yosemite Valley, Sequoia, Zion, Canyonlands, Mammoth Mountain en Grand Teton zijn waarheidsgetrouw nagebouwd en fantasierijk samengevoegd in één grote map om het ultieme buitensportpark te vormen.

Om de multiplayerervaring verder te verbeteren, ondersteunt Riders Republic cross-platform en cross-generation play, waardoor we samen met vrienden en andere riders op alle platformen kunnen spelen.

En het goede nieuws is dat de game vanaf vandaag beschikbaar is op zowat elk platform.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)