fbpx

The Crew 2 Season 3 Episode 2: US Speed Tour West nu gratis beschikbaar

The Crew 2

The Crew 2 Season 3 Episode 2: US Speed Tour West is nu gratis beschikbaar voor alle spelers. Na het verkennen van de Oostkust van de Verenigde Staten, neemt de US Speed Tour ons mee om de Westkust te ontdekken.

Spelers krijgen de kans om mee te doen in de meest uitdagende competitie die Motorflix ooit geproduceerd heeft. US Speed Tour West spoort spelers aan om zichzelf uit te dagen, achter het stuur van hun gloednieuwe voertuigen te stappen en competities te winnen door te racen langs de meest iconische plaatsen van de Westkust.

Daarnaast wordt er een heel nieuw merk geïntroduceerd om de beschikbare voertuigen van The Crew 2 verder uit te breiden, genaamd Creators, met het doel om ieder seizoen een nieuw voertuig toe te voegen. Elk nieuw Creators-voertuig is gecreëerd door 3D-artiesten en -ontwerpers, zoals Yasiddesign, wie een perfecte mix tussen een Alpha Grand Prix-auto en een tractor heeft waargemaakt: de Yasiddesign x American Petrol Ed.

Episode 2: US Speed Tour West bevat ook een gloednieuw Motorpass met exclusieve voertuigen naast de nieuwe Creators-toevoeging, zoals de Mazda MX-5 Miata NA Spearhog Ed. (Rally Raid) en de Lancia Delta S4 Hoodlum Racing Crew Ed. (Rallycross). Tevens krijgen spelers maandelijks weer nieuwe voertuigen zoals de Chevrolet Corvette C3 Touring Car Ed. (Touring Car) of de XtremAir XA42 (Air Race). Spelers kunnen verder meer voertuigtoevoegingen verwachten in de loop van de Episode.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: