Christopher Lloyd kruipt in de huid van Rick Sanchez voor Rick & Morty commercial

Rick & Morty Live

Morgenochtend om 5u00 wordt de seizoensfinale van Rick & Morty uitgezonden. De voorbije weken werd de hypemolen al duchtig aangezwengeld en daar doet Adult Swim nu nog een schepje bovenop.

Op het officiële twitteraccount zijn namelijk twee korte video’s verschenen waarin we Rick & Morty in levende lijve aan het werk zien. De acteurs van dienst zijn Jaeden Martell als Morty en niemand minder dan Christopher Lloyd als Rick Sanchez.

Het feit dat Christopher Lloyd in de huid kruipt van de knettergekke Rick is wél ontzettend meta. Want de schrijvers en bedenkers van de animatiereeks hebben nooit onder stoelen of banken gestoken dat Rick gebaseerd is op het personage Emmet “Doc” Brown dat Christopher Lloyd vertolkte in de Back To The Future-films.

De filmpjes verder weinig om het lijf en laten Jaeden en Christopher de gekende bits spelen van hun getekende evenknieën. Maar het maakt mij op een of andere manier wél warm voor een live-action spin-off van Rick & Morty…

Oja, en voor ik het het vergeet: Rick & Morty-fans luisteren morgen maar beter naar onze verse podcastaflevering…

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.