Netflix pakt uit met trailer en datum voor het tweede seizoen van de topserie Lupin

Lupin was zonder twijfel een van de populairste en best bekeken series op Netflix. Niet meer dan normaal dus dat we een tweede seizoen krijgen.

We vatten seizoen 1 even kort samen, en dat zonder spoilers: Geïnspireerd door de avonturen van Arsène Lupin probeert de galante dief Assane Diop zijn vader te wreken voor het onrecht dat een rijke familie hem heeft aangedaan. Voila, zo hebben we niets verklapt en kan je zonder zorgen seizoen 1 snel bingen, zeker doen.

En wat dat tweede seizoen betreft, in tijden van corona komt dat er best snel aan… Het verhaal gaat alvast als volgt: In dit tweede deel van de serie Lupin is de familie van Assane verwoest door zijn verlangen naar wraak op Hubert Pelligrini. En dus moet hij, met zijn rug tegen de muur, een nieuw plan bedenken. Zelfs al brengt hij zichzelf en zijn dierbaren hiermee in gevaar.

Seizoen 2 is vanaf 11 juni beschikbaar op Netflix.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)