fbpx

MotoGP 21 verschijnt op 22 april op pc en consoles

Fans van snelle motoren en spectaculaire circuits die weten al langer dan vandaag dat de MotoGP-serie hun ding is. Ook dit jaar kunnen zij rekenen op een nieuwe telg in de reeks. MotoGP 21 verschijnt op 22 april 2021 voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch, pc, Steam en Epic Games Store.

MotoGP 21 laat ons deelnemen aan het officiële 2021-seizoen en kan hiervoor rekenen op de kracht van next-gen-consoles zegt ontwikkelaar Milestone. De game biedt een progressieve en strategische Managerial Career-mode, een slimme, geavanceerde Neural AI en real-life gameplay-verbeteringen om de simulatie-aspecten naar een hoger niveau te tillen en de ervaring nog meeslepender te maken.

De nieuwe editie van de Manager Career-mode nodigt spelers uit om diep in de managementervaring te duiken en gebruik te maken van diverse nieuwe functies, zowel op als naast de baan. Het samenstellen van het best mogelijke team en het aanpassen van je motor vormen daarbij de sleutels tot succes. Je bepaalt nu helemaal zelf hoe snel je motor over het asfalt raast.

De Personal Manager geeft leiding aan het personeel en helpt coureurs bij het zoeken naar nieuwe, prestigieuze contracten met de beste teams in het kampioenschap. Daarbij krijg je hulp van de Chief Engineer die je voorziet van de onderzoekpunten die je wekelijks ontvangt of kunt verdienen tijdens gratis oefensessies. Daarnaast is er nog de Data Analyst, die streeft naar de perfecte balans voor elk ontwikkelingsgebied om steeds verder te komen en al het personeel zo effectief mogelijk in te zetten. Al deze elementen komen samen in meest diepgaande en uitgebreide carrière-ervaring. En je kunt die carrière helemaal onderaan beginnen met een Junior Team.

Wanneer je met een Junior Team begint word je weg naar de top moeilijker, maar ook persoonlijker. Zoals altijd is het inhuren van de juiste mensen fundamenteel voor succes, beginnend bij de Team Manager, die op zoek gaat naar nieuwe sponsoring en nieuwe coureurs, en de Technical Director die de onderzoeks- en ontwikkelingsafdeling van junior-motorfietsen beheert. En uiteraard moet je ook nog een getalenteerde jonge coureur inhuren om het team naar de top van de ladder te leiden.

In beide gevallen is de motorfiets de hoofdrolspeler en in MotoGP 21 komen de aanpassingsmogelijkheden weer een stap dichter bij de werkelijkheid. Wijs je personeel toe aan één van de verschillende motorontwikkelingsbranches en investeer je R&D-punten om het motorvermogen, de aerodynamica, het frame en de belangrijkste elektronische functies te verbeteren, zoals tractiecontrole, remmen, anti-wheelie en vermogensmapping.

Natuurlijk is ook het uiterlijk van de motorfiets van belang, en daarom biedt MotoGP opnieuw toegang tot een editor met vijf hoofdcategorieën: helm, kleurstelling, pak, stickers en racenummer.

De gameplay heeft ook enkele iconische vernieuwingen gekregen om een ​​opwindende, strategische en adrenaline-gedreven racesimulatie te creëren zoals spelers die nooit eerder hebben beleefd.

· Zelf opstaan. Als je bent gevallen, word je niet automatisch weer op de baan gezet. Je moet nu zelf zo snel mogelijk opstaan en weer op je motor stappen. Dus pas goed op in die bochten!

· Remtemperatuur. Racen draait niet alleen om snelheid, maar ook om strategie. Zorg dus dat je de temperatuur van je remmen goed in de gaten houdt om de controle te behouden. Als je remmen te warm of te koud zijn, kunnen ze namelijk hun effectiviteit verliezen.

· Straf voor lange ronde. Deze nieuwe functie komt eindelijk naar de MotoGP-videogame-franchise, waardoor straffen nu specifieker kunnen zijn.

· Herzien ophangingssysteem. Het realisme wordt verder opgevoerd met deze functie voor alle liefhebbers van motorrace-simulaties!

Ook ANNA, de revolutionaire, op ‘machine learning’ gebaseerde AI, keert terug. Dit in verbeterde vorm voor snellere, slimmere en meer nauwkeurige tegenstanders, waardoor de offline ervaring net zo spannend is als een echte races.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: