fbpx

King Arthur: Knight’s Tale nu beschikbaar op Steam Early Access

De fans van games met een middeleeuws tintje, met een aparte twist, die moeten zeker King Arthur: Knight’s Tale checken. En dat kan aangezien de game nu beschikbaar is via Steam Early Access.

King Arthur: Knight’s Tale brengt volgens de makers een unieke mix tussen turn-based tactische games en traditionele, op personages gerichte RPG’s. Knight’s Tale geeft een moderne draai aan het legendarische verhaal van Koning Arthur-mythologieverhaal gefilterd door duistere fantasiestrategieën, een draai aan de traditionele ridderverhalen.

Check alvast de gruwelijke en brutale cinematic intro…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

2 gedachten over “King Arthur: Knight’s Tale nu beschikbaar op Steam Early Access

    1. Dan speel ik Lancelot die daar een stokje voor steekt =) The girl is MINE! 😉

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: