Call of Duty Modern Warfare 2

“Call of Duty komt naar Nintendo-consoles” zegt Xbox-baas

Call of Duty is razend populair op consoles en pc. Jammer genoeg kunnen Nintendo-gamers niet genieten van Call of Duty op hun consoles. Maar daar komt verandering in! Dat beloofde niemand minder dan Phil Spencer, de grote baas van Xbox. Op Twitter vertelt de man daar het volgende over, ervan uitgaand natuurlijk dat de Microsoft-Activision/BlizzardMeer lezen over ““Call of Duty komt naar Nintendo-consoles” zegt Xbox-baas”

Launch trailer Back 4 Blood – River of Blood DLC

Nu Modern Warfare 2 geen zombies heeft moeten we ze ergens anders gaan zoeken. Bijvoorbeeld in Back 4 Blood. De nieuwste uitbreiding bevat een nieuwe verhaalcampagne en een nieuwe Cleaner, Tala. Dit voormalig sektelid dat wordt vergezeld door Jeff, een vriendelijke, lange Ridden. Spelers kunnen Jeff oproepen door middel van een fluitsignaal, mits Tala deelMeer lezen over “Launch trailer Back 4 Blood – River of Blood DLC”

Fallout 76 – Nuka-World on Tour en Seizoen 11 zijn nu gratis beschikbaar voor alle spelers

Fallout 76 blijft lekker draaien. Inmiddels zitten we al aan seizoen 11 dat vanaf nu gratis beschikbaar is voor alle spelers. Ideaal om de winter door te komen denken wij dan. De Nuka-World on Tour update is nu beschikbaar en gratis voor alle Fallout 76-spelers. De reizende roadshow heeft zich officieel gevestigd in Appalachia. GaMeer lezen over “Fallout 76 – Nuka-World on Tour en Seizoen 11 zijn nu gratis beschikbaar voor alle spelers”

De nieuwste Hearthstone-uitbreiding, March of the Lich King, is nu live

Niks zo plezant als met de kameraden op café een kaartje leggen en een pintje drinken. Tegenwoordig worden er echter heel wat kaartjes digitaal gelegd vanuit je luie zetel. Een van die digitale kaartspellen is het populaire Hearthstone. Vandaag lanceert Hearthstone zijn nieuwste uitbreiding, March of the Lich King en die brengt de elfde speelbare klasse,Meer lezen over “De nieuwste Hearthstone-uitbreiding, March of the Lich King, is nu live”

Elden Rings gratis Colosseum-update is nu beschikbaar

Gamers met een masochistisch trekje die helemaal into Elden Ring en de Dark Souls games zijn, kunnen zich vanaf vandaag weer lekker pijnigen. De gratis Colosseum-update voor Elden Ring is vanaf vandaag verkrijgbaar. Deze DLC introduceert nieuwe Player versus Player features en gloednieuwe cosmetics. PvP Colosseums – De Colosseum-deuren openen voor de allereerste keer en onthullen een nieuwe uitdaging,Meer lezen over “Elden Rings gratis Colosseum-update is nu beschikbaar”

Supercube maakt van karting een interactieve game-ervaring

De regels van het karten zijn herschreven – met moderne technologie, gekke gameplay en een coole sfeer blaast Supercube de karting-wereld nieuw leven in! Vijf maanden lang wordt Flanders Expo Gent omgetoverd tot een digitale, interactieve kartbaan met heel wat coole snufjes. De oude baan werd vervangen door een 360° digitale speeltuin, geprojecteerd op de murenMeer lezen over “Supercube maakt van karting een interactieve game-ervaring”

Battlefield 2042

Nieuwe Battlefield 2042-update vernieuwt map en voegt nieuwe wapens toe

Er is al heel wat gezegd en geschreven over de niet al te beste release van Battlefield 2042. Het is dan ook bewonderenswaardig dat ontwikkelaar DICE blijft schaven aan de game. Met Update 3.1 krijgt Battlefield 2042 een pak nieuwe Vault Weapons zoals de M416, M240B en de M93R die je misschien kent uit BattlefieldMeer lezen over “Nieuwe Battlefield 2042-update vernieuwt map en voegt nieuwe wapens toe”

Valheims Mistlands-update gaat live met nieuwe animatietrailer

Valheim is zonder twijfel de grondlegger van het Viking survival genre, als dat al een genre op zich is natuurlijk. Ondertussen verschenen er reeds een aantal Viking survival games zoals ASKA of Land of the Vikings. Valheim kan alvast rekenen op een nieuwe update die nu live is. Mistlands is Valheims grootste biome tot nuMeer lezen over “Valheims Mistlands-update gaat live met nieuwe animatietrailer”

Warhammer 40,000: Chaos Gate – Daemonhunters – Duty Eternal expansion nu uit

De strijd tegen de Bloom is nog maar net begonnen. Pak de Technophage Outbreak aan in deze grote uitbreiding van de veelgeprezen turn-based tactische RPG, en neem de controle over de Dreadnought, de nieuwe Techmarine-klasse en een extra aanvalsschip, het Gladius-fregat, in de strijd tegen deze nieuwe stam van de intergalactische plaag. De Dreadnought isMeer lezen over “Warhammer 40,000: Chaos Gate – Daemonhunters – Duty Eternal expansion nu uit”

Season of Seraph gaat vandaag van start in Destiny 2

Vandaag gaat Season of the Seraph van start in Destiny 2. Het nieuwe seizoen zit boordevol nieuwe seizoensgebonden activiteiten, een gloednieuwe Dungeon, verschillende PvP-updates en wekelijkse missies die leiden naar de ontdekking van een nieuw Exotic-wapen.  Daarnaast hebben Bungie en Ubisoft de handen ineen geslagen om unieke in–game-ornamenten te ontwerpen. Guardians kunnen zich hiermee verkleden als iconischeMeer lezen over “Season of Seraph gaat vandaag van start in Destiny 2”

Nieuw seizoen voor Rainbow Six Siege introduceert crossplay én crossprogressie

Operation Solar Raid, het vierde seizoen van het zevende jaar van Tom Clancy’s Rainbow Six Siege, is nu speelbaar op alle beschikbare platformen.  Dit seizoen introduceert tal van langverwachte features, waaronder crossplay en crossprogressie, een nieuwe en verbeterde Battle Pass, een nieuwe map, een nieuwe Colombiaanse Operator, Ranked 2.0 en de mogelijkheid voor spelers omMeer lezen over “Nieuw seizoen voor Rainbow Six Siege introduceert crossplay én crossprogressie”

Cuphead

Fysieke versie Cuphead nu verkrijgbaar voor Nintendo Switch, Xbox One en PS4

Cuphead is een pittige platformer die niet alleen je hersenen maar ook je stalen zenuwen tot het uiterste zal drijven. Vandaag is de game ook fysiek beschikbaar op de diverse platformen die je in de titel ziet. De fysieke editie wordt standaard geleverd inclusief de Delicious Last Course DLC-uitbreiding, zes verzamelbare Cuphead-funnies, een Cuphead Club lidmaatschapskaart en prachtigMeer lezen over “Fysieke versie Cuphead nu verkrijgbaar voor Nintendo Switch, Xbox One en PS4”

Elden Ring

Elden Ring krijgt morgen gratis Colosseum Update

Wie net zoals mij maar geen genoeg kan krijgen van Elden Ring, zal zeker niet slechtgezind worden van volgende aankondiging. Vanaf morgen (7 december) is de Colosseum Update gratis beschikbaar voor iedereen die de game heeft. In deze update zullen de colosseums van Limgrave, Leyndell en Caelid hun virtuele poorten openen waardoor spelers gevechten kunnenMeer lezen over “Elden Ring krijgt morgen gratis Colosseum Update”

The Callisto Protocol

Striking Distance onthult post launch content voor The Callisto Protocol

Sinds vorige vrijdag kunnen we aan de slag met The Callisto Protocol. Wij kregen tot op heden geen reviewcode en kunnen jullie dus jammer genoeg geen review aanbieden. Wat we wel kunnen vertellen is wat er zit aan te komen qua post launch content. Striking Distance Studios, de ontwikkelaar van de game, heeft namelijk hetMeer lezen over “Striking Distance onthult post launch content voor The Callisto Protocol”

“Just Dance 2023 is dé perfecte party game voor de feestdagen”

Elk jaar probeer ik met iets op de proppen te komen om de avondjes tijdens de feestdagen wat op te vrolijken. Geef toe: zes diners op twee weken tijd is toch iets teveel van het goede. Op mijn lijstje van reeds uitgeprobeerde kerstactiviteiten staan onder andere Exploding Kittens, Secret Hitler en The Jackbox Party Pack.Meer lezen over ““Just Dance 2023 is dé perfecte party game voor de feestdagen””

Microsoft verhoogt volgend jaar de prijzen van nieuwe first-party games voor Xbox Series X|S

Het leven wordt almaar duurder. Ook gamers zijn hier de dupe van. Vanaf 2023 zal Microsoft prijsstijgingen toepassen op nieuwe first-party games zoals Forza Motorsport, Redfall en Starfield. De prijzen van deze games zullen verhogen van 60 dollar naar 70 dollar. ‘Deze prijs weerspiegelt de inhoud, omvang en technische complexiteit van deze titels’ aldus eenMeer lezen over “Microsoft verhoogt volgend jaar de prijzen van nieuwe first-party games voor Xbox Series X|S”

God of War Ragnarök

Santa Monica Studio voegt fotomodus toe aan God of War Ragnarök

Goed nieuws voor wie graag zijn of haar leukste spelmomenten in God of War Ragnarök vastlegt. Vanaf nu is het namelijk mogelijk om gebruik te maken van een fotomodus in de game. En deze biedt heel wat mogelijkheden. In mijn review was ik heel lovend over de game zelf met een perfecte score als gevolg.Meer lezen over “Santa Monica Studio voegt fotomodus toe aan God of War Ragnarök”

EPOS onthult nieuwe externe geluidskaart: de GSX 1000 2nd edition

EPOS heeft hun nieuwe externe geluidskaart onthuld: de GSX 1000 2nd edition. Voortbouwend op het succes van de GSX 1000, biedt de tweede editie een bijgewerkt ontwerp, hoogwaardige microfoon en USB-C- power input. Opgelet: we hebben deze niet getest! De info komt uit het persbericht en is louter informatief. Het apparaat beschikt ook over ultramodernMeer lezen over “EPOS onthult nieuwe externe geluidskaart: de GSX 1000 2nd edition”

Laden…

Er is iets fout gegaan. Vernieuw de pagina en/of probeer het opnieuw.

Krijg nieuwe content direct in je mailbox.