Star Ocean The Divine Force verschijnt 27 oktober

Square Enix laat weten dat Star Ocean The Divine Force, een gloednieuw deel in de action-RPG serie, op 27 oktober verschijnt voor PlayStation 5, PlayStation 4 , Xbox Series X|S, Xbox One en STEAM. Dit nieuwe hoofdstuk in de galactische geschiedenis vertelt een aangrijpend verhaal waarin science-fiction en fantasy naadloos samensmelten. De game heeft tweeMeer lezen over “Star Ocean The Divine Force verschijnt 27 oktober”

Pro Cycling Manager 2022

“Pro Cycling Manager 2022 knalt een chasse patate in zijn zoektocht naar vernieuwing”

De start van de zomervakantie staat synoniem voor de start van dé wielerkoers van het jaar: de Tour de France. Dit jaar start het peloton in Denemarken om na enkele ritten daar de oversteek te maken naar het Franse grondgebied. Aan de vooravond van deze legendarische rittenkoers brengt ontwikkelaar Cyanide traditiegetrouw een nieuwe versie vanMeer lezen over ““Pro Cycling Manager 2022 knalt een chasse patate in zijn zoektocht naar vernieuwing””

Pokemon Pokémon Go

Pokémon Go-ontwikkelaar Niantic houdt grote kuis bij personeel en annuleert heel wat games

Het gaat niet goed met Niantic, de studio die het fenomeen Pokémon Go op de wereld los liet in de zomer van 2016. Het bedrijf verkeert naar eigen zeggen in onzekere economische wateren en heeft daarom beslist om 8 procent van hun werknemers te ontslaan. Concreet wil dit zeggen dat er zo’n 90 mensen opMeer lezen over “Pokémon Go-ontwikkelaar Niantic houdt grote kuis bij personeel en annuleert heel wat games”

Tiny Tina's Wonderland

WEDSTRIJD | WINNAAR | Tiny Tina’s Wonderlands Chaotic Great Edition op Steam

Bedankt voor de massale belangstelling. De winnaar werd persoonlijk gecontacteerd en kreeg de Steam-code in zijn brievenbus. Proficiat, T.P.! Kogels, magie en zwaarden komen samen in de chaotische fantasiewereld die tot leven gebracht is door de onvoorspelbare Tiny Tina. Rol voor je eigen veelzijdige held en schiet, plunder en hak je een weg door bizarre monstersMeer lezen over “WEDSTRIJD | WINNAAR | Tiny Tina’s Wonderlands Chaotic Great Edition op Steam”

Mario + Rabbids Sparks of Hope

Mario + Rabbids Sparks of Hope Showcase toont speelbare Bowser

Eergisteren kregen we dan eindelijk de bevestiging dat Mario + Rabbids Sparks of Hope op 20 oktober verkrijgbaar zal zijn voor Nintendo Switch. In een uitgebreide Showcase die Ubisoft online plaatste krijgen we nu meer details over wat we mogen verwachten van de opvolger van Mario + Rabbids Kingdom Battle. Zo krijgen we nu eenMeer lezen over “Mario + Rabbids Sparks of Hope Showcase toont speelbare Bowser”

God Of War Ragnarök

Krijgt God of War Ragnarok in de loop van de dag zijn releasedatum?

Het najaar van PlayStation ziet er op dit moment best leeg uit, dus een grote blockbuster zou meer dan welkom zijn. Volgens eerdere geruchten zou God of War Ragnarok in november moeten verschijnen, maar daar is tot op dit moment nog geen officiële bevestiging van. Daar zou in de loop van de dag verandering inMeer lezen over “Krijgt God of War Ragnarok in de loop van de dag zijn releasedatum?”

Sony-PlayStation-VR2-Headset

Zo ziet de PlayStation VR2 er vermoedelijk uit in het echt

Een onafhankelijke ontwikkelaar, Bit Planet Games, heeft de eerste afbeelding gedeeld van wat zij beweren Sony’s VR2 headset te zijn. Het zou de eerste visual zijn van de headset buiten de promotionele afbeeldingen die reeds officieel getoond werden. De in Texas gevestigde studio Bit Planet Games deelde de afbeelding woensdag op sociale media, samen metMeer lezen over “Zo ziet de PlayStation VR2 er vermoedelijk uit in het echt”

Ontdek de componisten achter Mario + Rabbids Sparks of Hope

Tijdens de Mario + Rabbids Sparks of Hope Showcase dook Davide Solani, creatief directeur van de game, diep in het kosmische avontuur dat Mario en zijn vrienden te wachten staat. Ook introduceerde hij de nieuwe componisten die zich vervoegen bij het avontuur, waaronder de legendarische Japanse componist Yoko Shimomura en de veelbekroonde componist Gareth Goker.Meer lezen over “Ontdek de componisten achter Mario + Rabbids Sparks of Hope”

NBA 2K22 Seizoen 8: ‘Chase Greatness’ start op 1 juli

2K heeft ons een uitgebreide blik gegeven op Seizoen 8, dat nu vrijdag 1 juli verschijnt in NBA 2K22.  In Seizoen 8 gaan spelers zes weken lang op jacht naar roem en atletische genialiteit, terwijl ze onderweg nieuwe beloningen verdienen en de historische nalatenschap van de belangrijkste atleet van dit seizoen, Shaquille O’Neal, vieren. Daarnaast krijgenMeer lezen over “NBA 2K22 Seizoen 8: ‘Chase Greatness’ start op 1 juli”

PlayStation Plus 2022 New

PlayStation Plus-games voor de maand juli zijn bevestigd

Eerder deze week lekte Dealabs-user billbil-kun welke de PlayStation Plus-games voor de maand juli zouden worden. En deze persoon heeft gelijk gekregen. Sony heeft zonet de PlayStation Plus line-up voor juli bekend gemaakt. Vanaf 5 juli tot 1 augustus kunnen alle PlayStation-Plus leden de volgende games aan hun bibliotheek toevoegen: Crash Bandicoot 4: It’s AboutMeer lezen over “PlayStation Plus-games voor de maand juli zijn bevestigd”

Blizzard haalt Spellbreak-ontwikkelaar binnen

Het Amerikaanse Proletariat Inc. werd zonet opgekocht door Blizzard. Het nieuws werd nog niet officieel naar buiten gebracht door Blizzard, al meent de technologiewebsite VentureBeat zeker te zijn van zijn stuk. Proletariat Inc. is de ontwikkelaar achter Spellbreak; een free-to-play Battle Royale-game waarin wapens werden ingeruild voor spreuken en een toverstaf. Hoewel de game geenMeer lezen over “Blizzard haalt Spellbreak-ontwikkelaar binnen”

Bruce Willis laat niet met zich sollen in trailer voor actieprent Wrong Place

Bruce Willis, Sylvester Stallone, JC Van Damme, Dolph Lundgren, Arnold Schwarzenegger, Chuck Norris, Harrison Ford, en zo kan ik nog even doorgaan, het zijn allemaal actiehelden die mijn jeugd gekleurd hebben. Jammer genoeg komt er op heel wat van hen al wat (of veel) sleet te zitten. Ook voor de carrière van Bruce Willis zijnMeer lezen over “Bruce Willis laat niet met zich sollen in trailer voor actieprent Wrong Place”

Doink the Clown, Ronda Rousey, en Mr. T zijn de kopstukken van het vierde WWE 2K22 DLC Pack

Zelf ben ik geen fan van het hele WWE-gebeuren! Dat belet de fans echter niet om heel wat plezier te beleven met hun favoriete game hierrond. Hoog tijd dus voor wat nieuwe DLC voor WWE 2K22. Lach mee en laat je tegenstanders afkloppen met het WWE 2K22 Clowning Around Pack, dat nu verkrijgbaar is. Het vierde DLC-pakketMeer lezen over “Doink the Clown, Ronda Rousey, en Mr. T zijn de kopstukken van het vierde WWE 2K22 DLC Pack”

Lineup Xbox Live Games with Gold van juli bekendgemaakt

Naar goede gewoonte heeft Mircosoft onthult welke games je als lid van Xbox Live Gold in juli gratis kan claimen. Zoals gebruikelijk bevat de reeks vier games, twee Xbox One-titels en twee backwards-compatible games die oorspronkelijk op de Xbox 360 uitkwamen. Dit is de lineup van Xbox Games with Gold voor juli: Beasts of MaravillaMeer lezen over “Lineup Xbox Live Games with Gold van juli bekendgemaakt”

Laden…

Er is iets fout gegaan. Vernieuw de pagina en/of probeer het opnieuw.

Krijg nieuwe content direct in je mailbox.