Super Mario Nintendo

Chris Pratt en Jack Black lenen hun stem aan Mario en Bowser in Super Mario-film

Tijdens de Nintendo Direct die vannacht werd uitgezonden verscheen plotseling Shigeru Miyamoto in beeld. De geestelijke vader van Mario kwam niet een nieuwe game aankondigen met zijn zoon in de hoofdrol. Maar hij kwam vertellen welke acteurs de stemmen inspreken voor de Super Mario-film die ontwikkeld wordt door Illumination, de studio die we kennen vanMeer lezen over “Chris Pratt en Jack Black lenen hun stem aan Mario en Bowser in Super Mario-film”

Perfect Dark Crystal Dynamics

Crystal Dynamics gaat meewerken aan reboot van Perfect Dark

Microsoft pakte vorig jaar tijdens de Game Awards stevig uit met de aankondiging van de reboot van Perfect Dark. Veel informatie werd er sindsdien niet vrijgegeven over de game waarin Joanna Dark de hoofdrol zal spelen. Wat we wél weten is dat de game ontwikkeld wordt door het sterrenteam van Microsoft: The Initiative. Vannacht brachtenMeer lezen over “Crystal Dynamics gaat meewerken aan reboot van Perfect Dark”

Disco Elysium The Final Cut

Disco Elysium – The Final Cut komt op 12 oktober naar Switch

We hebben al meermaals gezegd dat Disco Elysium – The Final Cut thuishoort in jouw games collectie. Nu krijgen ook de Switch-fans hier de kans toe, en dat op 12 oktober. Volgens de makers is dit niet zomaar een eenvoudige port maar een nauwgezette heropbouw van het spel, inclusief een opnieuw ontworpen gebruikersinterface voor draagbaarMeer lezen over “Disco Elysium – The Final Cut komt op 12 oktober naar Switch”

Knockout City Season 3

Dit mag je verwachten in het derde seizoen van Knockout City

6 oktober is het zover, dan gaat het derde seizoen van start van de Knockout City. Ontwikkelaar Velan Studio zegt een pakt nieuwigheden voor te schotelen voor de vele dodgebrawlers onder jullie. Knockout City Season 3 krijgt de naam H@CKeD mee en neemt ons mee naar Lockdown Throwdown, een ontmantelde gevangenis aan de kust. HierinMeer lezen over “Dit mag je verwachten in het derde seizoen van Knockout City”

Nintendo Switch Online Uitbreidingspakket

Nintendo Switch Online krijgt een uitbreidingspakket met games van N64 én SEGA Mega Drive

Het slechts bewaarde geheim van de voorbije Nintendo Direct is ongetwijfeld de toevoeging van Nintendo 64-games aan de Nintendo Switch Online-service. Nintendo heeft dus effectief een zogenaamd uitbreidingspakket aangekondigd voor hun online service. Naast NES en SNES-games, kunnen we in oktober ook aan de slag met Nintendo 64-games. Als je wat extra centjes neerlegt tenminste.Meer lezen over “Nintendo Switch Online krijgt een uitbreidingspakket met games van N64 én SEGA Mega Drive”

Kirby En De Vergeten Wereld

Kirby gaat 3D in zijn volgende avontuur op Nintendo Switch

Kirby zou je de tweede mascotte van Nintendo kunnen noemen. Mario is de onbetwiste kopman, maar aan onze roze vriend hangt ook een mooi stukje Nintendo-geschiedenis vast. Kirby is namelijk genoemd naar de Amerikaanse advocaat John Kirby die Nintendo in 1984 vrijpleitte van een aanklacht van Universal Studios die beweerden dat het Japanse bedrijf plagiaatMeer lezen over “Kirby gaat 3D in zijn volgende avontuur op Nintendo Switch”

Bayonetta 3

Stevige gameplaytrailer van Bayonetta 3

Gisteren vond de nieuwste Nintendo Direct plaats en daarin schotelde Nintendo ons opnieuw een heleboel trailers voor. Een van de verrassingen was ongetwijfeld een uitgebreide gameplaytrailer van Bayonetta 3. Hierin krijgen we uiteraard de typische hectische gameplay te zien waarin Cereza (a.k.a. Bayonetta) haar meest geschifte moves laat zien. Bayonetta 3 verschijnt volgend jaar, exclusiefMeer lezen over “Stevige gameplaytrailer van Bayonetta 3”

Speel de Starship Troopers: Terran Command-demo gratis via Steam

Wat waren die Starship Troopers cool zeg, en wat heb ik zin om de nieuwe Starship Troopers-game te spelen. Wel, ikzelf en de fans hebben geluk, we kunnen de game namelijk gratis spelen dankzij Steam. Starship Troopers: Terran Command, dat twee jaar geleden werd aangekondigd, krijgt een gratis demo als onderdeel van het aankomende SteamMeer lezen over “Speel de Starship Troopers: Terran Command-demo gratis via Steam”

Warhammer Age of Sigmar: Storm Ground launch trailer

Het Warhammer-universum is heel uniek, divers en apart in zijn genre. Niet meer dan normaal dus dat het zich uitstekend leent voor een pak videogames en bordspellen. Een van die games is Warhammer Age of Sigmar: Storm Ground dat vanaf vandaag beschikbaar is. Age of Sigmar: Storm Ground is een actievolle turn-based strategiegame, gebaseerd opMeer lezen over “Warhammer Age of Sigmar: Storm Ground launch trailer”

Marvel's Guardians of the Galaxy

Nieuwe Marvel’s Guardians of the Galaxy gameplay trailers leggen focus op combat en exploratie

Vandaag krijgen we niet één maar twee gameplay trailers geserveerd van Marvel’s Guardians of the Galaxy. De ene legt de focus op de combat en de andere legt de focus op exploratie. Ze hebben er zin in daar bij Eidos Montreal zoveel is duidelijk. Hopelijk straalt dat enthousiasme ook af op de uiteindelijke versie vanMeer lezen over “Nieuwe Marvel’s Guardians of the Galaxy gameplay trailers leggen focus op combat en exploratie”

Join jij de Pragalicious crew!?

Pragalicious.com is op zoek naar gemotiveerde nieuwsposters met een passie voor videogames en entertainment. Call of Duty, Apex Legends, Super Mario, FIFA, Battlefield, Deathloop, Bethesda, FPS, World of Warcraft, Assassin’s Creed, Tomb Raider, Uncharted, Sonic, DiRT, Halo, Red Dead Online, GTA, Ubisoft, Final Fantasy, Xbox Series X, PlayStation Move, Metroid Prime, Death Stranding, NBA 2K,Meer lezen over “Join jij de Pragalicious crew!?”

Far Cry 6

Ubisoft geeft consoleversies van Far Cry 6 géén raytracing

Raytracing is een van dé paradepaardjes van de next-gen consoles uit de stal van Sony en Microsoft. Deze techniek zorgt ervoor dat licht en reflectie op een realistische manier wordt weergegeven. Hoewel Far Cry 6 op PlayStation 5 en Xbox Series X zal verschijnen, heeft Ubisoft er bewust voor gekozen om deze techniek niet teMeer lezen over “Ubisoft geeft consoleversies van Far Cry 6 géén raytracing”

Nintendo Switch Blockbuster Sale 2021

Nintendo strooit met kortingen tot 75% tijdens de Switch Blockbuster Sale

Ik ben altijd wel te vinden voor een goeie deal, zeker op vlak van games en technologie. En nu is het Nintendo dat weer aan mijn portemonnee kriebelt met hun Blockbuster Sale. En Nintendo pakt stevig uit, want je kan kortingen tot wel 75% scoren tijdens deze digitale uitverkoop. Je vindt er toppers zoals SuperMeer lezen over “Nintendo strooit met kortingen tot 75% tijdens de Switch Blockbuster Sale”

WRC 10 Alpine

“Met WRC 10 tilt Nacon de reeks weer een level hoger”

Racen met rallywagens is en blijft een vak apart. Tegen duizelingwekkende snelheden scheuren over veel te smalle grindwegen is absoluut geen lachertje. Bovendien is het voor rijders en publiek ook levensgevaarlijk. Kijk maar naar de vele ongelukken die in het verleden plaatsvonden. Gelukkig gaat alles er tegenwoordig een pak veiliger aan toe en blijft rallyMeer lezen over ““Met WRC 10 tilt Nacon de reeks weer een level hoger””

Streamer loopt 10km in Uruk-Hai pantser

Voor al zij die twijfelden aan het uithoudingsvermogen van een doorwinterde Uruk-Hai. Streamer OrcRun, hoe kan het ook anders, had vorig jaar reeds enkele solo-runs op zijn conto staan, waarbij hij telkens in een volledig uitgedost Uruk-Hai pantser aan zijn loopparcours begint. Zijn doel is simpel; geld inzamelen voor verschillende goede doelen. Dit jaar deedMeer lezen over “Streamer loopt 10km in Uruk-Hai pantser”

Discord test samenwerking met YouTube

Deze nieuwe integratiefunctie zou de naam Watch Together krijgen, wat gebruikers toelaat om samen YouTube-videos te bekijken. Discord heeft deze beslissing genomen nadat Google juridische stappen had ondernomen om enkele user-created bots, die voor hetzelfde doeleinde gebruikt werden, van de populaire chat service te halen. Deze nieuwe feature is vanaf vandaag beschikbaar op een kleinMeer lezen over “Discord test samenwerking met YouTube”

Jurassic World Evolution 2

Ontdek in nieuwe video alles over de campagne van Jurassic World Evolution 2

Iedereen houdt van dino’s. Althans, dat is wat ik mezelf wijsmaak. Want ik ben ontzettend geïntrigeerd door deze wezens die miljoenen jaren geleden op onze aardbol ronddoolden. De Jurassic Park-films wakkerden deze liefde alleen maar aan en ook op gamesvlak hebben de dinoliefhebbers niet te klagen. Zeker niet sinds Frontier in 2018 op de proppenMeer lezen over “Ontdek in nieuwe video alles over de campagne van Jurassic World Evolution 2”

Laden…

Er is iets fout gegaan. Vernieuw de pagina en/of probeer het opnieuw.

Krijg nieuwe content direct in je mailbox.