Gameplay

Pragalicious serveert: Balan Wonderworld op PlayStation 5

Wij mochten aan de slag met de nieuwste platformer van de hand van Yuji Naka, de bedenker van Sonic The Hedgehog. Wat we van zijn nieuwste creatie vinden, lees je in de review. En we serveren ook met veel plezier gameplayfootage uit een van de vele kleurrijke werelden die in Balan Wonderworld zitten. Smakelijk!

Pragalicious serveert: Outriders op PlayStation 5

De langverwachte nieuwe lootershooter van People Can Fly is eindelijk beschikbaar! Ook al verliepen de eerste dagen na de launch niet bepaald vlekkenloos, blijkt deze game toch een aanrader te zijn. Ben je na het lezen van onze review nog niet helemaal overtuigd? Dan serveren we je met plezier enkele intense gevechten waarin RoMa verzeildMeer lezen over “Pragalicious serveert: Outriders op PlayStation 5”

Pragalicious serveert: Tony Hawk Pro Skater 1+2 op PlayStation 5

Sinds begin deze week is de next-gen versie beschikbaar van Tony Hawk Pro Skater 1+2. RoMa trok zijn meest modieuze skatebroek aan en schreef een interessante review over zijn avonturen met de remake van deze skateklassiekers. En gelukkig nam hij ook drie van zijn beste runs op, die we met veel plezier aan jullie serveren!Meer lezen over “Pragalicious serveert: Tony Hawk Pro Skater 1+2 op PlayStation 5”

Pragalicious serveert: It Takes Two

RoMa mocht aan de slag met de co-op platformgame It Takes Two van ontwikkelaar Hazelight Studios. Hij schreef zijn bevindingen over deze innovatieve game neer in een uitgebreide review, maar hij nam ook nog wat interessante gameplay op voor jullie. Smakelijk!

Pragalicious serveert: Crash Bandicoot 4: It’s About Time op PlayStation 5

Vanuit het niets kondigde Activision enkele weken geleden de next-gen versie aan van Crash Bandicoot 4: It’s About Time. Ik mocht voor jullie aan de slag met de PlayStation 5-versie en schreef mijn ervaringen neer in deze review. En om je een beter idee te geven wat je mag verwachten van deze geweldige platformgame, schotelenMeer lezen over “Pragalicious serveert: Crash Bandicoot 4: It’s About Time op PlayStation 5”

Pragalicious serveert: Maquette

RoMa dook voor ons in de mysterieuze en kleurrijke wereld van de puzzelgame Maquette. Hij puzzelde uit al zijn ervaringen een interessante review in elkaar. En om ons een beter idee te geven wat we mogen verwachten van deze puzzelgame, nam hij 10 minuten PlayStation 5-gameplay op uit het tweede level van de game. Enjoy!

Pragalicious serveert: Monster Energy Supercross 4

RoMa dook voor jullie de modder in op de twee wielen van zijn crossmotor. Hij schreef niet alleen een uitgebreide review van Monster Energy Supercross 4, maar nam ook wat gameplay op van zijn motorcrossavonturen. Smakelijk!

Pragalicious serveert… het eerste level van Little Nightmares II

Ik dook voor jullie in de mysterieuze wereld van Little Nightmares II. Wat ik vond van het grimmige avontuur dat Mono en Six samen beleefden, lezen jullie in de uitgebreide review die ik schreef. Ik zou duizenden woorden kunnen neerpennen om te proberen beschrijven hoe de sfeer van Little Nightmares II is. Maar omdat beeldenMeer lezen over “Pragalicious serveert… het eerste level van Little Nightmares II”

Pragalicious serveert… Mayhem & Carnado in Destruction AllStars

RoMa voelde de carbattlegame Destruction AllStars stevig aan de tand en kwam tot de conclusie dat de motor van Sony’s groots aangekondigde game sputtert door een gebrek aan content en diepgang. Om jullie mee te laten proeven van de georganiseerde chaos serveren we jullie een potje Mayhem en Carnado voor waarin RoMa het beste vanMeer lezen over “Pragalicious serveert… Mayhem & Carnado in Destruction AllStars”