Gameplay

Pragalicious serveert: Rainbow Six Extraction op PlayStation 5

In zijn uitgebreide review concludeerde RoMa dat Rainbow Six Extraction nog enkele belangrijke werkpunten heeft, maar is co-op zowel uitdagend als plezant. Teamwork is hét sleutelwoord bij gevarieerde, tactische missiedoelen. De gameplay is vlot, de spelwereld onvergeeflijk. Rainbow Six kan enorm moeilijk zijn, wat des te meer voldoening geeft na een succesvolle partij.  In dezeMeer lezen over “Pragalicious serveert: Rainbow Six Extraction op PlayStation 5”

The Matrix Awakens - An Unreal Engine 5 Experience

Pragalicious serveert: The Matrix Awakens – An Unreal Engine 5 Experience

Met de komst van de Unreal Engine 5 ziet het ernaar uit dat we écht de sprong gaan maken naar de volgende generatie op gebied van graphics. Op dit moment zijn er nog geen games verschenen die gebruik maken van deze ontwikkeltool, al krijgen we met deze The Matrix Awakens een interessant voorproefje. Wij speeldenMeer lezen over “Pragalicious serveert: The Matrix Awakens – An Unreal Engine 5 Experience”

Fortnite Chapter 2 Finale "The End"

Pragalicious serveert: Fortnite Chapter 2 Finale “The End”

Op 4 december om 22u00 viel het doek over Chapter 2 van Fornite. Ik ging als The Mandalorian de strijd aan met de Cube Queen om zo samen met een pak andere gamers het Fortnite-eiland te proberen redden. In onze strijd kregen we hulp uit onverwachte hoek en onze reddingsactie kan je hier herbekijken. Smakelijk!

Pragalicious serveert: Battlefield 2042 op PlayStation 5

Battlefield 2042 gaat groter dan ooit tevoren en dat staat garant voor heerlijk knal en schietwerk! We hebben de capriolen van RoMa gebundeld en serveren je met plezier zes minuten aan knallende gameplay. Check ook zeker de uitgebreide review en ontdek waarom jij het digitale slagveld moet betreden. Smakelijk!

Pragalicious serveert: Chernobylite op PlayStation 5

Overleef de apocalyptische wereld in en rond de ontplofte kernreactor van Chernobyl in deze sci-fi survivalgame Chernobylite. Wij serveren je het eerste kwartier aan gameplay op de PlayStation 5. Check zeker ook de review die RoMa schreef van de consoleversie van de game. Praga zijn PC-review lees je dan weer hier terug. Smakelijk!

Pragalicious serveert: FIFA 22 op PlayStation 5

Tijd voor koning voetbal! RoMa trok zijn fluo voetbalschoenen aan en nam het met het sterrenelftal van PSG in de Champions League op tegen Chelsea. Lees zeker ook de uitgebreide review en ontdek waarom FIFA 22 eindelijk weer scoort op het veld met betekenisvolle gameplayverbeteringen. Smakelijk!

Pragalicious serveert: Deathloop op PlayStation 5

Deathloop doet later dit jaar ongetwijfeld een gooi naar de Game Of The Year-trofee. Dat is de conclusie die Ardtieboy maakte in zijn uitgebreide review. In deze video ontdek je een deel van het verhaal, de grappige dialogen en de heerlijke stealth-gameplay. Smakelijk!

Pragalicious serveert: Lost Judgment op PlayStation 5

Lost Judgment zet grote stappen vooruit om de missende elementen van zijn voorganger in te vullen en het totale detectieve-plaatje volledig kleur te geven. Wat Luca van deze game vond, lees je in zijn uitgebreide review. Smakelijk!

Pragalicious serveert: Big Rumble Boxing: Creed Champions op PlayStation 4

Wij deelden rake klappen uit met Rocky Balboa in de arcade boksgame Big Rumble Boxing: Creed Champions. Maar eerst moet er getraind worden natuurlijk! En dat hebben die koeienkarkassen geweten… Check zeker onze review en ontdek waarom deze game uithaalde, maar helaas ook stevig de mist in ging… Smakelijk!

Pragalicious serveert: The Dark Pictures Anthology: House of Ashes op PlayStation 5

Praga kreeg de kans om een 1 uur durende demo te spelen van het derde deel in The Dark Pictures Anthology, genaamd House of Ashes. Wij serveren je met veel plezier zijn gameplay én zakdoekjes om je angstzweet mee af te vegen. Check zeker ook onze uitgebreide preview die Praga schreef van deze angstaanjagende titel.Meer lezen over “Pragalicious serveert: The Dark Pictures Anthology: House of Ashes op PlayStation 5”

Pragalicious serveert: Ghost of Tsushima Director’s Cut op PlayStation 5

Ontwikkelaar Sucker Punch komt met de eerste grote content uitbreiding voor het fantastische Ghost of Tsushima. Wij nemen je me tijdens de eerste 8 minuten van dit nieuwe hoofdstuk in het leven van samoerai Jin. Check zeker ook onze uitgebreide review die we schreven voor dit meesterwerk. Smakelijk!

Pragalicious serveert: Diablo II: Resurrected bèta op PlayStation 5

Wij gingen afgelopen weekend tijdens de closed bèta een de slag met Diablo II: Resurrected, de remake van de legendarische RPG uit de stal van Blizzard. Dit weekend kan iedereen meespelen. Maar als je wil weten wat je ongeveer mag verwachten, serveren we jou al enkele gameplaybeelden. Oja, het wisselen tussen old-school Diablo II enMeer lezen over “Pragalicious serveert: Diablo II: Resurrected bèta op PlayStation 5”

Pragalicious serveert: Back 4 Blood bèta op PlayStation 5

12 oktober is het zover. Dan kan iedereen aan de slag met de co-op zombie shooter Back 4 Blood. De makers van de originele Left 4 Dead beloven opnieuw een intense, bloederige ervaring vol vleesetende, wandelende lijken. Wij konden al even proeven van dit knalfestijn dankzij de open bèta van de game. Hierin hakten, sloegenMeer lezen over “Pragalicious serveert: Back 4 Blood bèta op PlayStation 5”

Pragalicious serveert: Alles wat je moet weten over Battlefield 2042

22 oktober is het zover. Dan kunnen we eindelijk aan de slag met Battlefield 2042! Een splinternieuwe Battlefield-shooter met een groeiende storyline en een heleboel ‘quality of life’ changes ten opzichte van de vorige games. De komende weken zijn voor DICE drukke tijden: het testen zit er bijna op, de release komt dichterbij en danMeer lezen over “Pragalicious serveert: Alles wat je moet weten over Battlefield 2042”

Samurai Warriors 5

Pragalicious serveert: Samurai Warriors 5 op PlayStation 5.

Voor krankzinnige, belachelijke fast-paced combat in een mooie anime artstyle moet je bij Samurai Warriors 5 zijn. En wij serveren je met plezier een flinke hap uit het tweede level. Check zeker ook onze uitgebreide review van Samurai Warriors 5 en laat je verleiden tot het betere hack ‘n slashwerk met een katana. Smakelijk!

Pragalicious serveert: Metro Exodus: Enhanced Edition op PlayStation 5.

Wij serveren je met veel plezier de eerste minuten uit Metro Exodus: Enhanced Edition, het meest gevarieerde en diepgaande deel van de reeks. Je krijgt een goede survival FPS voorgeschoteld in knappe levels en adembenemende omgevingen. Check zeker ook onze uitgebreide review van Metro Exodus: Enhanced Edition. Smakelijk!

Pragalicious serveert: Olympic Games Tokyo 2020 op PlayStation 4

De officiële videogame van The Olympic Games Tokyo 2020 brengt je helemaal in de sfeer van de Olympische Spelen die later deze zomer van start gaan. Check de gameplay uit de wedstrijden voetbal, muurklimmen en tafeltennis die we speelden. Check zeker ook even de review van Olympic Games Tokyo 2020 – The Official Videogame! Smakelijk!

Pragalicious serveert: Rij mee op de circuits van Silverstone, Bahrain en Spa-Francorchamps in F1 2021

Op 16 juli 2021 is het zover, dan verschijnt F1 2021. Dit is de eerste game die Codemasters zal uitbrengen onder de vleugels van Electronic Arts en ik ben razend benieuwd naar wat ze voor ons in petto hebben. Wij kunnen jullie vandaag al meenemen naar drie verschillende circuits in Work in Progress gameplay. WeMeer lezen over “Pragalicious serveert: Rij mee op de circuits van Silverstone, Bahrain en Spa-Francorchamps in F1 2021”

Pragalicious serveert: Hood: Outlaws & Legends op PlayStation 5

Wij nemen jullie met plezier mee naar de grimmige Middeleeuwen en serveren jullie de brutale gevechten die RoMa uitvocht in Hood: Outlaws & Legends op PlayStation 5. Check zeker de uitgebreide review van Hood: Outlaws & Legends en ontdek waarom RoMa toch niet geweldig enthousiast werd van deze veelbelovende titel… Smakelijk!

Pragalicious serveert: Resident Evil: Village op PlayStation 5

Wij serveren jullie enkele ijzingwekkende momenten uit de survival horrorgame Resident Evil: Village op PlayStation 5. Belangrijk: niet voor gevoelige zielen én we geven uiteraard géén spoilers weg. Check zeker onze uitgebreide review van Resident Evil: Village en ontdek waarom Capcom nog steeds verdomd goed weet wat ijzingwekkende survival horror hoort te zijn.. Smakelijk!

Pragalicious serveert: Returnal op PlayStation 5

Wij serveren jullie enkele intense gevechten uit de PlayStation 5-exclusive Returnal, een meedogenloze sci-fi shooter die agressieve, vlijmscherpe combat voorschotelt waarbij vingervlugge reflexen noodzakelijk zijn. Check zeker de uitgebreide review die RoMa voor ons schreef en ontdek waarom je deze game gespeeld moet hebben, of niet. Smakelijk!

Pragalicious serveert: Chivalry 2 (Closed Bèta) op PlayStation 5

Wij mochten aan de slag met Chivalry 2 in de Closed Bèta en serveren jou enkele brute middeleeuws gevechten die wij uitvochten. Check zeker ook de uitgebreide preview die Yakkoi voor ons schreef en ontdek waarom je deze game zeker op je radar moet houden. Smakelijk!

Disco Elysium The Final Cut

Pragalicious serveert: Disco Elysium – The Final Cut op PC

Wij serveren jullie de eerste 15 minuten uit het fantastische Disco Elysium: The Final Cut. Deze rasechte RPG is een droom voor liefhebbers van detective noir en adventure games. Check zeker ook onze uitgebreide review en ontdek waarom Lazlo zo laaiend enthousiast is over deze game. Smakelijk!

Pragalicious serveert: Judgment op PlayStation 5

Wij serveren jullie 15 minuten uit Judgment, een spin-off van de Yakuza-serie. In deze game stappen we in de schoenen van privé detective Takayuki Yagami en moeten we de geheimen van het Kamurocho-district zien te ontrafelen door gebruik te maken van innovatieve onderzoekmethodes. Check zeker ook onze uitgebreide review van deze nieuwe game in hetMeer lezen over “Pragalicious serveert: Judgment op PlayStation 5”

Pragalicious serveert: Balan Wonderworld op PlayStation 5

Wij mochten aan de slag met de nieuwste platformer van de hand van Yuji Naka, de bedenker van Sonic The Hedgehog. Wat we van zijn nieuwste creatie vinden, lees je in de review. En we serveren ook met veel plezier gameplayfootage uit een van de vele kleurrijke werelden die in Balan Wonderworld zitten. Smakelijk!

Pragalicious serveert: Outriders op PlayStation 5

De langverwachte nieuwe lootershooter van People Can Fly is eindelijk beschikbaar! Ook al verliepen de eerste dagen na de launch niet bepaald vlekkenloos, blijkt deze game toch een aanrader te zijn. Ben je na het lezen van onze review nog niet helemaal overtuigd? Dan serveren we je met plezier enkele intense gevechten waarin RoMa verzeildMeer lezen over “Pragalicious serveert: Outriders op PlayStation 5”

Pragalicious serveert: Tony Hawk Pro Skater 1+2 op PlayStation 5

Sinds begin deze week is de next-gen versie beschikbaar van Tony Hawk Pro Skater 1+2. RoMa trok zijn meest modieuze skatebroek aan en schreef een interessante review over zijn avonturen met de remake van deze skateklassiekers. En gelukkig nam hij ook drie van zijn beste runs op, die we met veel plezier aan jullie serveren!Meer lezen over “Pragalicious serveert: Tony Hawk Pro Skater 1+2 op PlayStation 5”

Pragalicious serveert: It Takes Two

RoMa mocht aan de slag met de co-op platformgame It Takes Two van ontwikkelaar Hazelight Studios. Hij schreef zijn bevindingen over deze innovatieve game neer in een uitgebreide review, maar hij nam ook nog wat interessante gameplay op voor jullie. Smakelijk!

Pragalicious serveert: Crash Bandicoot 4: It’s About Time op PlayStation 5

Vanuit het niets kondigde Activision enkele weken geleden de next-gen versie aan van Crash Bandicoot 4: It’s About Time. Ik mocht voor jullie aan de slag met de PlayStation 5-versie en schreef mijn ervaringen neer in deze review. En om je een beter idee te geven wat je mag verwachten van deze geweldige platformgame, schotelenMeer lezen over “Pragalicious serveert: Crash Bandicoot 4: It’s About Time op PlayStation 5”

Pragalicious serveert: Maquette

RoMa dook voor ons in de mysterieuze en kleurrijke wereld van de puzzelgame Maquette. Hij puzzelde uit al zijn ervaringen een interessante review in elkaar. En om ons een beter idee te geven wat we mogen verwachten van deze puzzelgame, nam hij 10 minuten PlayStation 5-gameplay op uit het tweede level van de game. Enjoy!

Pragalicious serveert: Monster Energy Supercross 4

RoMa dook voor jullie de modder in op de twee wielen van zijn crossmotor. Hij schreef niet alleen een uitgebreide review van Monster Energy Supercross 4, maar nam ook wat gameplay op van zijn motorcrossavonturen. Smakelijk!

Pragalicious serveert… het eerste level van Little Nightmares II

Ik dook voor jullie in de mysterieuze wereld van Little Nightmares II. Wat ik vond van het grimmige avontuur dat Mono en Six samen beleefden, lezen jullie in de uitgebreide review die ik schreef. Ik zou duizenden woorden kunnen neerpennen om te proberen beschrijven hoe de sfeer van Little Nightmares II is. Maar omdat beeldenMeer lezen over “Pragalicious serveert… het eerste level van Little Nightmares II”

Pragalicious serveert… Mayhem & Carnado in Destruction AllStars

RoMa voelde de carbattlegame Destruction AllStars stevig aan de tand en kwam tot de conclusie dat de motor van Sony’s groots aangekondigde game sputtert door een gebrek aan content en diepgang. Om jullie mee te laten proeven van de georganiseerde chaos serveren we jullie een potje Mayhem en Carnado voor waarin RoMa het beste vanMeer lezen over “Pragalicious serveert… Mayhem & Carnado in Destruction AllStars”