fbpx

Kijk woensdag 15 november om 20u00 live mee naar Pragalicious LIVE 009!

Woensdag 15 november om 20u00 gaan we met onze Pragalicious-crew opnieuw live op Twitch en YouTube!

We gaan de voorbije gamesweek opnieuw deskundig fileren en bespreken onder andere Call of Duty: Modern Warfare III, miserabele B-games en de flop van The Marvels. Uiteraard telt ook jouw mening, dus laat van je horen in de chat!

Abonneer je dus als de bliksem op ons Twitch en YouTube-kanaal en zet je meldingen aan. Zo kan jij altijd live meekijken en luisteren hoe de crew de voorbije gamesweek fileert. En uiteraard horen we ook graag jouw mening, dus laat van je horen in de chat!

Hieronder kan je Pragalicious LIVE 008 herbekijken:


Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d