fbpx

Football Manager 2024 verschijnt 6 november 2023

Schuilt er een special one in jou, of een Tedesco, maar geen Messi of Ronaldo, dan is Football Manager 2024 waarschijnlijk wel iets voor jou. Lekker relax op de bank zitten, je team coachen en managen, en er nog een dikke cent aan verdienen ook. (Alhoewel dat laatste enkel in “het echt” is…)

Football Manager 2024 Console wordt klaargemaakt om terug te keren voor het nieuwe seizoen op zowel Xbox als PlayStation 5.

FM24 Console (Xbox) en FM24 (PC/Mac) zullen ook beide weer beschikbaar zijn via Xbox Game Pass. De nieuwe toevoegingen voor FM24 Console worden in de week van 23 oktober onthuld.

Football Manager 2024 Touch maakt zich ook op voor de terugkeer naar Nintendo Switch vanaf 6 november.

Meer platforminformatie voor FM24 Touch volgt in de komende weken en details over de features worden begin november bekendgemaakt.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: