fbpx

TMNT: The Last Ronin reveal trailer

In maart 2023 brachten we jullie al op de hoogte dat er een nieuwe game van Teenage Mutant Ninja Turtles in de maak was. Het was echter nog niet bekend wie de ontwikkeling op zich zou nemen van dit geweldige project. Het is THQ Nordic (Remnant II) dat zich ontfermt over TMNT: The Last Ronin.

Tijdens de showcase van THQ Nordic werden we getrakteerd op de reveal trailer van TMNT: The Last Ronin. De videogame haalt zijn inspiratie uit de God of War-games. Het wordt dus een single-player game, waar we met één overgebleven ninja turtle de strijd aangaan om zijn familie te wreken.

Wie The Last Ronin is moet je natuurlijk zelf ontdekken, hopelijk kan je dit spoilervrij houden tot je zelf de game hebt uitgespeeld of eventueel de fantastische comicreeks hebt uitgelezen.

Een releasedatum is nog niet bekendgemaakt, maar TMNT: The Last Ronin zal speelbaar zijn op PlayStation 5, Xbox Series X|S en PC.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.

%d bloggers liken dit: