fbpx

Dimitri Vegas maakt zijn opwachting in Hitman World of Assassination

Tomorrowland zit er weer op voor dit jaar. Het moment voor ontwikkelaar IO Interactive om met een heel verrassende aankondiging uit te pakken. Een van de bezielers van Tomorrowland, de Belgische DJ en wereldster Dimitri Vegas, maakt zijn opwachting in Hitman World of Assassination.

IO Interactive heeft vandaag een gloednieuwe Elusive Target-missie aangekondigd voor Hitman World of Assassination met de internationale superster DJ en acteur Dimitri Vegas. De volgende missie, met het beeld en de stem van Dimitri Vegas, zal later dit jaar gratis beschikbaar zijn voor alle spelers van Hitman World of Assassination.

In Hitman World of Assassination zijn Elusive Targets unieke opdrachten met een hoge inzet die slechts voor een beperkte tijd beschikbaar zijn.Deze missies zijn gratis voor alle spelers en je kunt het doelwit maar één keer vermoorden. Als de missie mislukt, kun je de opdracht niet opnieuw proberen. De unieke beloningen van de “The Drop”-missie worden later bekendgemaakt.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: