fbpx

Nieuwe trailer voor The Witcher Season 3 deel 2

Zoals we allemaal weten is het derde seizoen van The Witcher op Netflix ingedeeld in twee delen. Dat tweede deel kunnen we binnenkort bekijken en dus is het hoog tijd om ons nog even op te warmen. Als dat al nodig zou zijn.

In het tweede deel nemen we meteen ook afscheid van de populairste gamende acteur, namelijk Henry Cavill. We zijn alvast benieuwd hoe zijn opvolger, Liam Hemsworth, het gaat doen als Geralt of Rivia. Al ben ik voornamelijk een grote fan van Yenefer…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: