fbpx

Unieke puzzelgame Viewfinder nu beschikbaar

Viewfinder

Soms zijn er zo van die kleinere games die door hun originaliteit de aandacht weten te trekken. Viewfinder is er ook zo eentje.

Viewfinder is een puzzelgame waarin je de realiteit helemaal naar je hand kan zetten en aanpassen. Dit doe je door foto’s, schilderijen of posters in de wereld te plaatsen waarna deze realiteit blijken te worden. De game laat zich niet makkelijk omschrijven, dus check zeker even de trailer hieronder.

Viewfinder werd ontwikkeld door de Schotse ontwikkelaar Sad Owl Studios en is vanaf nu beschikbaar op PlayStation en PC voor €24,99.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: