fbpx

Dit zijn de best verkochte games in België (Week 24)

EA Sports F1 23 2023

Een nieuwe week en dus hoog tijd voor een nieuwe top 5 van best verkochte games in ons Belgenlandje. Hebben we een nieuwe nummer 1 deze week?

Neen, geen nieuwe nummer 1 deze week. Want Diablo IV staat nog steeds op het hoogste schavot in deze verkoopslijst van België.

We hebben wél een nieuwe nummer twee. Daar prijkt F1 23, de nieuwste racegame van EA Sports en Codemasters. The Legend of Zelda: Tears of The Kingdom schuift een twee week op rij een plekje naar onder.

Grand Theft Auto V blijft koppig in deze top 5 staan, terwijl FIFA 23 zijn rentréé maakt op nummer 4.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: