fbpx

Nieuwe gameplay voor survival-mmo Dune: Awakening

Dune Awakening MMO

Nadat eerder al bekend raakte dat Dune naar Microsoft Flight Simulator komt, kregen we tijdens de PC Gaming Show ook meer te zien van de survival-mmo Dune: Awakening.

In Dune: Awakening telt er maar één ding: overleven op de woeste planeet Arrakis. Zo zal je moeten leren lopen op het zand zodanig dat je niet wordt opgegeten door gigantische zandwormen, maar moet je ook je eigen schuilplaats in elkaar timmeren.

Arrakis staat bekend om zijn grote hoeveelheden spice, dus het is dan ook logisch dat deze grondstof enorm belangrijk wordt in Dune: Awakening. Zo ga je spice moeten oogsten zodanig dat je speciale krachten en mogelijkheden aan je personage kan geven.

Maar check vooral zelf de coole gameplaybeelden in de video hieronder!

Dune: Awakening wordt ontwikkeld door Funcom en is in ontwikkeling voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en PC. Een releasedatum is er helaas nog niet.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: