fbpx

F1 Manager 2023 komt op 31 juli naar PC en console

Formule 1 is saai om naar te kijken! Voila, dat is durven he. Zelf vind ik er niets aan. Het is gewoon rondjes rijden, pitstops tussendoor en de dude die het snelst is, wint de race. Maar ik vermoed dat het managementgedeelte wel heel pittig moet zijn. Misschien moet ik F1 Manager wel eens proberen dan?

Frontier Developments kondigde aan dat F1 Manager 2023, het volgende deel in de officieel gelicenseerde Formule 1 managementsimulatieserie, op 31 juli digitaal wordt gelanceerd op de pc, PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4 en Xbox One, met een fysieke release voor alle consoleversies die volgt.

Spelers kunnen vier dagen eerder toegang krijgen tot de grid met F1 Manager 2023: Deluxe Edition, met ook een exclusief Scenarios Pack, waarmee fans unieke uitdagingen kunnen aangaan.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: