fbpx

Ubisoft zou dit jaar nog minstens vijf grote games uitbrengen

Ubisoft Franchises

Ubisoft heeft de laatste tijd wat klappen ontvangen, maar maakt zich op voor een wederopstanding. De uitgever zal maar liefst vijf games uitbrengen in een tijdspanne van één jaar. Over welke games gaat het dan?

Ubisoft maakte tijdens een aandeelhoudersvergadering bekend dat het minstens vijf grote games gaat uitbrengen. Het zou gaan om XDefiant, Avatar: Frontiers of Pandora, Assassin’s Creed Mirage, één of andere gigantische titel en geloof het of niet maar Skull & Bones staat ook op de lijst.

Stephan Totilo deelde dit nieuws die voor de nieuwssite Axios werkt. De games zouden allemaal voor 1 april 2024 verschijnen. Voor elke game is natuurlijk nog geen officiële releasedatum bekend.

De kans is echter groot dat de releasedatums van al deze games bekend worden gemaakt tijdens Ubisoft Forward die plaatsvindt op 12 juni 2023. Wat is die gigantische game? Dat is waar ik enorm benieuwd naar ben. Komen ze op de proppen met een nieuwe game van één van hun bekendere franchises, zoals Splinter Cell of hebben ze ons al die tijd gefopt met Beyond Good & Evil 2?

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.

%d bloggers liken dit: