fbpx

Check de officiële trailer voor Netflix actiefilm Extraction 2

Vanaf 16 juni kunnen de fans van Chris Hemsworth op en dankzij Netflix genieten van de sequel op de geweldige actieprent Extraction.

Nadat hij ternauwernood zijn zware verwondingen van zijn missie in Dhaka, Bangladesh heeft overleefd, is Tyler Rake terug, en zijn team is klaar voor hun volgende missie.

Tyler moet een familie bevrijden die overgeleverd is aan de genade van een Georgische gangster en infiltreert in een van ‘s werelds dodelijkste gevangenissen om hen te redden.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: