fbpx

Blizzard bevestigt fysieke editie BlizzCon 2023

BlizzCon

Het is alweer van 2019 geleden dat Blizzard-fans hun gamerhart konden ophalen tijdens BlizzCon. Dit gigantische feest ging traditiegetrouw in Anaheim door, maar werd de afgelopen jaren noodgedwongen digitaal gehouden door de coronapandemie.

Op 3 en 4 november 2023 opent Blizzard opnieuw de deuren van het Anaheim Convention Center om horden Blizzardliefhebbers te verwelkomen op BlizzCon 2023!

Traditiegetrouw krijgen we tijdens dit event een pak nieuwtjes voorgeschoteld en daar horen altijd enkele vette aankondigingen bij. Of we een nieuwe uitbreiding voor World of Warcraft of een nieuwe StarCraft mogen verwachten, valt uiteraard nog even af te wachten.

In 2010 was ik zelf aanwezig op BlizzCon en kan het iedereen die tijd en/of geld heeft zeker aanraden om de oversteek te maken. En wie weet loop je net zoals ik wel een of andere Blizzardgrootheid tegen het lijf!

MrRolfson en Mike Morhaime, toenmalige CEO Blizzard Entertainment.
(Blizzcon 2010)

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: