fbpx

Super Mega Baseball 4 gameplay video focust zich op baseball-legendes

Super Mega Baseball 4

Ik ken buiten de New York Yankees en Joe DiMaggio (het lief van Marylin Monroe) niet echt veel van baseball. Deze game is dan ook niks voor mij. Maar de fans van deze razendpopulaire sport in Amerika, die zullen zich hiermee ongetwijfeld amuseren.

EA Sports geeft ons een blik op hun Super Mega Baseball 4 in een nieuwe Deep Dive video. Dit met de focus op de Baseball Legends terwijl ze zich klaarmaken om het veld op te stappen.

De game van ontwikkelaar Metalhead Software verschijnt 2 juni op PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en PC via Steam met cross-gen en cross-platform play.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: