fbpx

Respawn Entertainment rolt eerste patch voor Star Wars Jedi: Survivor uit

Star Wars Jedi: Survivor

Ook al zijn de reviewscores heel goed, van een geslaagde launch kan Star Wars Jedi: Survivor allerminst spreken als je naar de negatieve commentaren kijkt die de game ontvangt op Metacritic en Steam. Vooral een erbarmelijke performance doet heel wat stof opwaaien.

Op Metacritic krijgt Star Wars Jedi: Survivor op pc een Metascore van 78/100. Deze score is gebaseerd op reviews afkomstig van websites. De User Score daarentegen bedraagt slechts 2.0/10. De reden hiervoor is de schandalig slechte performance waar de game momenteel mee te kampen heeft.

Nog voor de release liet EA al weten dat de game wekenlang patches nodig zal hebben en dit op elk platform. De mensen bij Respawn Entertainment hebben afgelopen weekend alvast hard gewerkt want de eerste patch is een feit. De patch werd gisteren uitgerold voor pc en is vandaag beschikbaar voor PlayStation en Xbox. Via Twitter laat EA weten dat er hard gewerkt blijft worden om de performance te verbeteren en om bugs te fixen.

Benieuwd wat wij van Star Wars Jedi: Survivor vinden? Lees dan zeker de review van auron_sagara hier na.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon op deze aardbol zijn die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.

%d bloggers liken dit: