fbpx

Horizon Forbidden West: Burning Shores toont zich in gameplaytrailer van 18 minuten

Horizon Forbidden West Burning Shores

Onze eigenste BrunoB verkent op dit moment de Burning Shores voor ons in de gelijknamige Horizon Forbidden West-uitbreiding. Zijn impressies lees je binnenkort in zijn review, maar dankzij IGN kunnen we al genieten van de eerste 18 minuten van de game.

Het spreekt voor zich dat deze video spoilers kan bevatten met betrekking tot het verhaal. Maar wat we wél al mogen meegeven is dat je onder andere Sylens tegen het lijf zal lopen. Dit is het personage dat gespeeld werd door de onlangs overleden Lance Reddick.

Wil je jezelf onderdompelen in Horizon Forbidden West: Burning Shores? Check dan onderstaande video of speel de uitbreiding zelf op PlayStation 5.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: