fbpx

Eerste trailer voor Insidious: The Red Door

In Insidious: The Red Door keert de originele cast van de franchise terug voor het laatste hoofdstuk in de saga van de familie Lambert.

Om voor eens en altijd een einde te maken aan hun demonen, moeten Josh en Dalton dieper dan ooit in “The Further” gaan om het duistere verleden van hun familie en de nieuwe kwade krachten die achter de rode deur schuilen te confronteren.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: