fbpx

Vanaf nu kan je in De Sims 4 ook baby’s krijgen

Sims 4 Baby's

Het leven als ouder is niet altijd even makkelijk. Baby’s hebben zo nogal hun eigen ritme waardoor slaap niet meteen tot je prioriteiten hoort. Als je het krijgen van kinderen eerst even digitaal wil uitproberen, kan dat vanaf nu in De Sims 4.

Dankzij een gratis update voor De Sims 4 kan je vanaf nu op verschillende manieren baby’s krijgen op de verschillende platformen waar de game beschikbaar is. Je kan ervoor kiezen om een baby adopteren, de favoriete O jaa!-plek op te zoeken van je Sim, rechtstreeks op Creëer-een-Sim (CES) klikken, of een nieuwe interactie getiteld ‘Wetenschapsbaby’ uitproberen. De laatstgenoemde interactie maakt het voor Sims mogelijk om hun DNA te gebruiken en door middel van wetenschap een baby te krijgen.

Via Creëer-een-Sim kunnen we dan weer onze baby creëren en aanpassen met een breed scala aan outfits, kapsels, eigenschappen die de persoonlijkheid beïnvloeden. Ook kunnen we onze droomkinderkamer inrichten met meubels en decoraties die perfect zijn voor een goede nachtrust van de baby.

Deze update is een voorzet naar het nieuwe uitbreidingspakket De Sims 4 Samen Groeien dat vanaf 16 maart beschikbaar is.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

Eén opmerking over 'Vanaf nu kan je in De Sims 4 ook baby’s krijgen'

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: