fbpx

Release Hogwarts Legacy voor PS4 en Xbox One opnieuw uitgesteld

Hogwarts Legacy Key Art

Hogwarts Legacy is op dit moment aan een serieuze glorietocht bezig. Heel veel gamers amuseren zich rot met de game, net zoals onze auron_sagara in zijn review, waardoor Hogwarts Legacy al meer dan 12 miljoen keer verkocht werd.

Rekening houdend dat Hogwarts Legacy op dit moment enkel speelbaar is op PlayStation 5 en Xbox Series X|S, zorgen ervoor dat deze verkoopscijfers best indrukwekkend zijn.

De versies voor PlayStation 4 en Xbox One zouden normaal gezien op 4 april beschikbaar moeten komen, maar dat gaat volgens de ontwikkelaar niet gebeuren. Ze hebben meer tijd nodig om de versie voor de ‘oude’ consoles vlot draaiende te krijgen.

Hierdoor verschuift de releasedatum voor PS4 en Xbox One met één maand naar 5 mei 2023.

Over de versie voor Nintendo Switch wordt met geen enkel woord gerept in de mededeling. Die blijft voorlopig staan op 25 juli 2023.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.