fbpx

Atlas Fallen verschijnt op 16 mei en viert dat met nieuwe screens

Focus Entertainment en studio Deck13 Interactive laten ons weten dat Atlas Fallen, de epische fantasy actie-RPG waarin je het opneemt tegen legendarische wezens in superkrachtige gevechten, op 16 mei in de rekken ligt.

Ga alleen of met een vriend op een avontuurlijke reis door verschillende adembenemende omgevingen, waarbij je snel door de woestijnlandschappen van een uitgestrekte, met zand bedekte wereld glijdt.

Verken oude ruïnes en ontdek de mysteries en geheimen van een gevallen samenleving. Vecht tegen een corrupte god en buitengewone beesten dankzij de goddelijke kracht van je gedaanteverwisselende wapen.

Speel krachtige vaardigheden en capaciteiten vrij om een unieke moveset op te bouwen en op te staan als de kampioen die het volk van Atlas zal bevrijden.

Atlas Fallen komt 16 mei uit op PlayStation 5, Xbox Series X|S en PC.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: