fbpx

Kogels in overvloed in finale trailer John Wick: Chapter 4

John Wick 4

Als er één film is waar ik dit jaar naar uitkijk is het zonder enige twijfel John Wick: Chapter 4.

Ook nu weer kruipt Keanu Reeves in de huid van gevallen huurmoordenaar John Wick. Hij gaat de confrontatie aan met de High Table om zo zijn vrijheid terug te krijgen. Maar niet voordat hij afrekent met zijn nieuwe vijand #1.

John Wick: Chapter 4 is vanaf 24 maart te zien in de bioscoop.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: