fbpx

Sony deelt gratis Hogwarts Legacy avatars uit

De schoolbanken zijn nog nooit zo hip geweest sinds de release van Hogwarts Legacy. Om dit succes te vieren deelt Sony gratis Hogwarts Legacy avatars uit. Je zal ze echter niet zomaar kunnen ontvangen. Een deelname aan de PlayStation Hogwarts Legacy House Cup is gelukkig wel voldoende om ze te verdienen.

Iets gratis krijgen voor een kleine moeite, wie zou dit afslaan? Niemand toch? Wie interesse heeft in deze magische avatars moet het volgende doen. Surf naar de pagina van Hogwarts Legacy op de PlayStation website. Klik simpelweg op de knop ‘Doe mee aan de House Cup’. Je zal enkele missies moeten voltooien, en als het je lukt, krijg je een code waarmee je de House Cup avatars kan downloaden.

Het kan niet anders of we krijgen van elk huis een embleem, maar ook eentje van de befaamde sorteerhoed. Er zijn nog enkele andere, maar die laat ik jullie liever zelf ontdekken.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.