The Lord of the Rings: Gollum verschijnt ten laatste in september 2023

The Lord of The Rings: Gollum

Ontwikkelaar Daedalic Entertainment heeft het de laatste maanden hard te verduren gehad. De problemen doken begonnen in de zomer van 2022.

In juli deelde uitgever Nacon de eerste gameplaybeelden van de game in een showcase, maar de backlash zorgde er snel voor dat Daedalic de game met enkele maanden moest/mocht uitstellen.

Ondertussen zijn we 2023 en sindsdien hebben we niks meer over de game vernomen. Tot nu, want in een financieel rapport voor investeerders bevestigde Nacon dat de game nog steeds in ontwikkeling is. Daarnaast gaf de Franse uitgever ook mee dat de game nu in de planning staat voor de eerste helft van hun fiscale jaar 2024.

Concreet wil dit zeggen dat The Lord of the Rings: Gollum tussen april en september 2023 het levenslicht moet zien. Het is afwachten tot we een definitieve datum én nieuwe gameplay meekrijgen.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.