OMEN Gaming Hub krijgt integreert cloud gaming

HP Omen 16

HP heeft op de CES net zoals heel wat andere merken een pak nieuwe laptops aangekondigd met daarin de nieuwe gaminghardware. Echter legt HP met OMEN ook de focus op cloud gaming.

HP voegt namelijk cloud gaming to aan de OMEN Gaming Hub en is daarmee naar eigen zeggen de eerste Windows pc-fabrikant met een geïntegreerde NVIDIA GeForce NOW-oplossing.

Deze toevoeging moet gamers over de hele wereld toegang geven tot meer dan 1450 titels van AAA tot indie binnen een best-in-class cloud gaming-service, ongeacht de PC waarop ze gamen.

Gecombineerd met de mogelijkheid om lokale games te openen met My Games en OMEN Optimizer, hebben gamers gemakkelijker toegang dan ooit tevoren om hun favoriete titels te spelen in een hogere kwaliteit en met framerates.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.