fbpx

Lijstjestijd: dit zijn de populairste PlayStation Plus games van 2022

Stray

Het voordeel van een PlayStation Plus-abonnement? Dat je maandelijks heel wat games kan spelen die je anders misschien niet zou spelen. Werden we dankzij PS Plus niet allemaal verliefd op Stray? Of krijgen we dankzij PS Plus niet de kans om games te spelen die we om diverse redenen niet in huis konden halen?

Maar welke van deze PlayStation Plus games waren nu het populairst in 2022. We zetten ze even op een rijtje!

Essential-, Extra- en Premium games:

 • UFC 4
 • Fifa 22
 • Dirt 5
 • Team Sonic Racing
 • Tony Hawk Pro Skater 1 + 2

Extra en Premium games:

 • Stray
 • Marvel’s Spider-Man: Miles Morales
 • Ghost of Tsushima
 • Assassin’s Creed Valhalla
 • Red Dead Redemption 2

Premium games:

 • Mafia: Definitive Edition
 • God of War 3 Remastered
 • Disney Pixar Toy Story 2: Buzz Lightyear to the Rescue
 • Lego Harry Potter Collection
 • Tekken 2

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: