Bundel je krachten tegen de chaos in DC’s Justice League: Cosmic Chaos

Outright Games onthult via een nieuwe trailer de game features en de lanceringsdatum voor DC’s Justice League: Cosmic Chaos.

Speel als je favoriete superhelden Batman, Superman of Wonder Woman en neem het op tegen Mr. Mxyzptlk, de oplichter uit de vijfde dimensie, die is gearriveerd om chaos te veroorzaken.

Hij is één van de machtigste Super-Villains, met het vermogen om ruimte en tijd te manipuleren en die ook erg van kattenkwaad houdt. Mr. Mxyzptlk heeft Starro the Conqueror opgeroepen om de Justice League bezig te houden terwijl hij de nieuwe zelfbenoemde burgemeester van Happy Harbor wordt.

De game is vanaf 10 maart 2023 te spelen op PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch, Xbox One, Xbox X|S en Steam.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)