Herbeleef de Game Awards in 4K

The Game Awards 2022

Vorige week werden de Game Awards uitgereikt in Los Angeles. Heel wat bekende mensen uit de gamingindustrie waren aanwezig in deze grootse awardshow.

Heel wat aankondigingen passeerden de revue. Denk aan nieuwe gameplay van Tekken 8, de aankondiging van Hades 2, een nieuwe clip van de Super Mario Bros. Movie, een uitbreiding voor Horizon Forbidden West, de eerste trailer voor Star Wars Jedi: Survivor én de aankondiging van Death Stranding 2.

Het uitzenduur was hier in Europa niet bepaald geweldig (om 1u ’s nachts donderdagnacht) en daarom heb ik een fijne kijktip. Je kan namelijk de volledige uitzending van meer dan drie uur nu via YouTube herbekijken in 4K.

Ideaal om jezelf warm te houden deze koude dagen!

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.