Eerste uitbreiding van Pokémon Trading Game-serie Scarlet & Violet aangekondigd

The Pokémon Company International heeft de volgende uitbreiding voor het Pokémon Trading Card-spel aangekondigd: Scarlet & Violet. Deze uitbreiding is geïnspireerd op de onlangs uitgebrachtePokémon Scarlet en Pokémon Violet.

Als eerste uitbreiding in de Scarlet & Violet-serie, die voor het eerst bekendgemaakt werd tijdens het Pokémon Wereldkampioenschap 2022, bevat Scarlet & Violet krachtige aanvallen en Ability’s en zien we de terugkeer het spelmechanisme ‘Pokémon ex’, die in elk evolutiestadium voorkomt en een hoog HP heeft. Wanneer een Pokémon ex uitgeschakeld wordt, kost hem dat echter twee Prize-kaarten in plaats van één.

The Pokémon Company International introduceert daarnaast enkele vernieuwde kaartontwerpen die met ingang van de uitbreiding Scarlet & Violet gebruikt zullen worden. Gele randen op Pokémon TCG-kaarten worden grijs, zodat ze overeenkomen met de in Japan uitgebrachte kaarten. Hierdoor creëren ze wereldwijd een naadlozere Pokémon TCG-ervaring en kan het artwork van de kaarten nog meer schitteren.

Bovendien komen enkele subcategorieën voor Trainer-kaarten – zoals Supporter, Item en Stadium – in de linkerbovenhoek zodat ze beter zichtbaar zijn in de handen van spelers, krijgen Basic Energy-kaarten rechtsonder een ander energiesymbool zodat het tijdens het spelen gemakkelijker te zien is, en worden de uitbreidingssymbolen op alle kaarten vervangen door uitbreidingscodes en taalcodes.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)