Fallout 76 – Nuka-World on Tour en Seizoen 11 zijn nu gratis beschikbaar voor alle spelers

Fallout 76 blijft lekker draaien. Inmiddels zitten we al aan seizoen 11 dat vanaf nu gratis beschikbaar is voor alle spelers. Ideaal om de winter door te komen denken wij dan.

De Nuka-World on Tour update is nu beschikbaar en gratis voor alle Fallout 76-spelers. De reizende roadshow heeft zich officieel gevestigd in Appalachia. Ga naar het kermisterrein in de Ash Heap regio om nieuwe Public Events te vinden, neem het op tegen de monsterlijke Ultracite Titan, probeer behendigheidsspelletjes in de Nukacade, ontmoet nieuwe personages, verdien beloningen en meer.

Bovendien begint Seizoen 11 vandaag voor alle spelers. Voltooi uitdagingen en stijg in rang om tonnen aan beloningen te verdienen, van rugzakken met Nuka-Cola thema tot C.A.M.P. decoraties, power armor skins en nog veel meer.

NIEUWE OPENBARE EVENEMENTEN
Nuka-World on Tour heeft overal in het park verschillende activiteiten opgezet, waaronder drie nieuwe openbare evenementen die elke 20 minuten zullen verschijnen en nieuwe beloningen bevatten voor spelers om te verzamelen, van gloednieuwe wapens tot nieuwe kledingstukken, C.A.M.P.-decor en meer!

NIEUWE REGIOBAAS
Werk samen om een nieuwe regiobaas te verslaan: de verwoestende Ultracite Titan. Bereid je voor op een gevecht van epische proporties. De Ultracite Titan is het grootste wezen ooit in een Fallout-spel! Maak je klaar voor een krachtmeting als nooit tevoren.

ZET EEN HIGH SCORE IN DE NUKACADE
Neem een pauze van de nieuwe Openbare Evenementen of de enorme Ultracite Titan en bezoek de Nukacade om je te wagen aan kersmisspelen die leuk zijn voor het hele gezin! Deze bevat al je favorieten, zoals “Bandit Roundup,” “Nuka Zapper Race,” en “Whack-A-Commie.” We zijn ook trots om “Bottle Blaster” te introduceren, die je kracht echt op de proef zal stellen. Tijdens het spelen verdien je Nukacade-punten, die je kunt inwisselen voor spannende prijzen.

BOUW ZOALS NOOIT TEVOREN MET DE FREE CAM
Free cam is een nieuwe levenskwaliteitfunctie voor bouwers. In de bouwmodus selecteer je X op het toetsenbord of Start op de controller om de Free cam-modus te openen. In deze modus komt de camera los van je personage, zodat je vrij kunt bouwen op nieuwe hoogtes en door muren, deuren, ramen en vloeren kunt bewegen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)