Monster Hunter Rise trekt op 20 januari 2023 naar PlayStation, Xbox én Game Pass

Monster Hunter Rise Sunbreak

De geruchten bleken te kloppen, want Monster Hunter Rise maakt dan toch de oversteek naar de PlayStation- en Xbox-consoles.

Monster Hunter Rise verschijnt op 20 januari 2023 niet alleen voor de huidige generatie consoles, maar ook voor de vorige generatie: PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X| S, Xbox One. En da’s nog niet alles, want de game van Capcom zal ook te spelen zijn via Game Pass voor Xbox én pc.

Ook de uitbreiding, Sunbreak, komt naar al deze consoles. Maar daar moeten we nog even geduld voor uitoefenen, want de release daarvan staat gepland in de lente van 2023.

Ardtieboy gaf Monster Hunter Rise een vette 9 in zijn review van de Switch-versie. Op pc scoorde de game een 7 van Yakkoi.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.