Mass Effect: Legendary Edition en Biomutant zijn de PS Plus Essential games van december

Mass Effect Legendary Edition

Wat vliegt de tijd toch. De maand november zit er bijna helemaal op en dus staat december voor de deur. Ook nu zijn de PS Plus Essential games voor december gelekt.

Het is ondertussen een maandelijkse traditie geworden dat de PS Plus Essential games een dag of twee op voor de officiële bekendmaking gelekt worden.

Zo zouden volgens betrouwbare bronnen, wie anders dan Dealabs dus, Mass Effect Legendary Edition, Biomutant en Divine Knockout de games voor december worden. Dit voor iedereen die een van de drie beschikbare abonnementen heeft.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)