fbpx

Nieuwe gameplay trailer vertelt je alles over actie/avonturenspel Evil West

Evil West, het third-person action-adventure dat je in de huid plaatst van een vampierenjager die een door de duisternis verslonden Wilde Westen redt, heeft een nieuwe trailer gekregen waarin je alles te weten komt over deze veelbelovende titel.

Maak kennis met Jesse Rentier, de jonge en vaardige vampierendoder waarmee je in Evil West op stap gaat. Als hoofdagent van het Rentier Institute, een geheime organisatie voor monsterjacht onder leiding van zijn vader en vele generaties Rentier voor hem, moet hij het heft in eigen handen nemen nadat een dodelijke vampierachtige samenzwering uit de duisternis opduikt en het Institute wegvaagt.

Met de hulp van Edgar Gravenor, een andere overlevende van het Rentier Instituut, moet hij het opnemen tegen felle vijanden en de samenzwering ontmaskeren, terwijl hij de organisatie herbouwt en de leider wordt die ze nodig heeft.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: