Black Adam en Arcade Mode nu beschikbaar in MultiVersus

Warner Bros. Games heeft aangekondigd dat DC’s Black Adam nu beschikbaar is als het nieuwste speelbare personage in MultiVersus. Samen met Black Adam kan je ook aan de slag in de nieuwe Arcade Mode.

Bekend als de heerser van Kahndaq in de DC canon, is Black Adam in MultiVersus geïnspireerd op zijn comic book oorsprong en arriveert als onderdeel van Season 1 met een moveset die gebruik maakt van zijn superkrachten afgeleid van de oude Egyptische goden.

Zijn capaciteiten als Bruiser-klasse personage zijn volop te zien in een onlangs uitgebrachte gameplay trailer, met zijn donder- en bliksemaanval om tegenstanders te shockeren, elektromagnetisch krachtveld om vijandelijke projectielen te blokkeren en vliegend vermogen voor luchtgevechten en off-stage veelzijdigheid. 

De Classic Comic Black Adam character variant wordt ook getoond en is nu beschikbaar voor in-game aankoop.

De update voegt ook de Arcade Mode toe aan het spel en bevat drie moeilijkheidsgraden en de mogelijkheid om met een vriend te spelen en het op te nemen tegen een handgemeen van A.I. gecontroleerde vijanden om unieke missies te voltooien en beloningen te verdienen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: